Acum citesti
Eurosport va difuza un serial despre ultimul sezon al lui Cancellara

730810-21234018-2560-1440Legenda ciclismului Fabian Cancellara conduce telespectatorii Eurosport într-o călătorie de-a lungul ultimului său sezon, prin intermediul serialului #FOLLOWFABIAN. Primul episod dă startul sezonului de ciclism 2016 pe Eurosport,  ”Gazda ciclismului”, televiziunea la care va putea fi văzut fiecare minut al marilor curse.

Sâmbătă, 5 martie, la ora 21.15, Eurosport, prin intermediul canalului Eurosport1 HD, va alimenta pasiunea fanilor ciclismului lansând un serial în care rolul principal îl are legenda elvețiană Fabian Cancellara, ciclistul care își începe ultimul său sezon de profesionist. #FOLLOWFABIAN oferă telespectatorilor imagini din viața vedetei echipei Trek-Segafredo departe de șoselele ciclismului, dar va pune în scenă și emoționantele povești de glorie sau ale dezastrului, dintr-o extraordinară carieră de 16 ani.

Serialul #FOLLOWFABIAN cuprinde șase episoade de 12 minute, difuzate pe canalele TV Eurosport și pe Eurosport Player, platforma digitală cu transmisiuni în direct și la cerere, episoade ce se vor derula pe parcursul următoarelor șase luni, perioadă în care Cancellara va încerca să se retragă în glorie.

Programele vor prezenta imagini din culise și interviuri cu Cancellara, ce vor dezvălui telespectatorilor caracterul și implicarea necesare pentru a rămâne în grupul cicliștilor de elită, timp de mai mult de un deceniu.

În primul episod, Cancellara permite accesul aparatului de filmat în camera sa privată, plină de biciclete și suveniruri din cariera lui, povestește despre amețitoare reușite și distrugătoare neîmpliniri, prezintă planurile și speranțele pentru 2016 și vorbește deschis despre temerile legate de retragerea sa.

“Ultimul an trebuie să fie special“, spune Cancellara, “vreau să ating cel mai înalt nivel posibil, dar vreau să mă ocup și de alte lucruri și să răsplătesc cumva.“ “Am multe povești și amintiri de împărtășit, așa că urmăriți-mă și veți vedea unde ne duce povestirea.”

Cancellara a excelat în Marile Tururi, câștigând opt etape în Turul Franțeiși trei în Turul Spaniei. Vedeta de 34 de ani a înregistrat numeroase victorii în curse de o zi și în ”Clasice”, incluzând reușitele din cursa Paris-Roubaix și din Turul Flandrei, a câștigat aurul olimpic la Contra-Timp, la Jocurile Olimpice 2008 de la Beijing, și a fost de patru ori campion mondial la Contra-Timp. Este de nouă ori campion național al Elveției la Contra-Timp și dublu campion național de șosea al Elveției.

În rol de ”Gazdă a ciclismului”, Eurosport oferă fanilor și șansa de a urmări evoluția lui Cancellara pe parcursul sezonului 2016, prin transmisiunile de excepție ale tuturor marilor competiții cicliste, incluzând Turul Franței, Turul Italiei și Turul Spaniei, precum și ”Clasicele”.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =