Acum citesti
Noul Ibis Mojo, aflat la a 3a generație

Ibis a prezentat noul Mojo, aflat deja a la a 3a generație, și care este acum compatibil cu formatul 27.5 Plus. Asta înseamnă că vei putea instala un set de roți 27.5 dar și un set în formatul plus, cu o grosime de 2.8 inch. În combinație cu suspensia de 130mm, ar trebui să obții control total dacă optezi pentru anvelopele mai groase. Altfel, orice anvelopă de 2.25 sau 2.4 este potrivită.

ibis-mojo-3-1 Interesant este faptul că Ibis a lucrat la geometria bicicletei astfel încât chiar dacă diametru o să fie ușor diferit, înălțimea angrenajului va rămâne similară (presupunând că anvelopa de 2.8 va rula cu presiune mai mică). Mai mult de atât, nu va fi nevoie să schimbi setul de roți, ci vei utea schimba facil anvelopa.

ibis-mojo-3-2Chainstay-ul bicicletei va fi de 425mm, iar prinderea roții va urma standardul cel nou, Boost 148. Geometrie este lungă și joasă, headtube-ul fiind dispus la 66.8 grade, transformând-o astfel într-o bicicletă perfectă pentru coborâri. Greutatea cadrului urmează să fie de 2.16 kg în dimensiunea M, va avea o suspensie DW-Link cu punct virtual, iar dimensiunile disponobile sunt S, M, L și XL.

ibis-mojo-3-3Prețul de vânzare cu amortizor Fox DPS Kashima Factory este de 3.298 euro (preț pentru cadru).

ibis-mojo-3-4Via Ibis

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 4 =