Acum citesti
Poliția locală în… acțiune!

Unii dintre voi își petrec timpul pedalând prin parc și tocmai acesta este motivul pentru dorim să vă arătăm această filmare, ca nu cumvă să vă vină idei năstrușnice. Pe scurt, cel care a realizat filmarea a fost abordat de Poliția Locală și de BGS pe motiv că a instalat un hamac în parc.

Autorul povestește:

In acest filmulet veti vedea cum in parcul herastrau, Bucuresti, politia locala impreuna cu BGS violeaza orice drept pe care il ai.
Am primit 4 amenzi :
3 pe baza Legea nr. 24/2007 privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor, republicata 2009

1 pe baza ca am perturbat linistea publica cand am fost agresat.

Legea pe care o explica ei este foarte interpretabila, neavand voie sa legi nimic de copacii din parc pe motiv ca ii distrugi . Ei nedemonstrand deloc ce fel de distrugere am facut.

Retineti ca legea se aplica doar la persoane fizice deoarece gheretele care au aparut si vand dulciuri si alte prostii, inclusiv gheretele pt paznici, au calblurile (de inainta tensiune) legate cu SARMA de copaci, am 300 de poze in care demonstrez acest lucru (unii copaci in stare avansata de degradare), plus ,se pare ca au si folosit copacii defrisati pe post de stalp pentru a atasa cablurile si pentru a instala televiziune in parc.

Domnul de la BGS care ma agreseaza dupa ce se termina filmul (si am fost si incatusat pentru asta), a sters acest film din aparatul meu, dansul nestiind ca exista programe care recupereaza .

Am incercat sa ma opun, am fost incatusat, nu mi sa dat nicio explicatie de ce am fost luat pe sus si impins si jignit constant. Nu am fost lasat sa vorbesc nici cu martorii din zona. Daca il vedeti pe domnul de la BGS care imi baga mana in fata si fumeaza in orice situatie, evitati contactul cu el, devine foarte ironic si agresiv in comportament, el este cel care a incercat sa ma si tranteasca la pamant si a si sters acest filmulet din proprietatea mea privata dupa ce am fost incatusat. Ultimele secunde ale filmuletului arata cum LEGEA iti da peste mana daca incerci sa ii filmezi pe spatiul public.

 

Vezi Comentarii (12)
  • faptul ca polițistul local lovește camera îmi pare ff grav eu unul nu as’ lasă lucrurile asa ,, te sfătuiesc sa te adresezi parchetului cu o plângere pentru acel polițist local si una pentru angajatul BGS iar dacă ai și niște martori ar fi perfect,

  • acum hai sa ne legam toti cate un hamac de fiecare pom , sa fie o adevarata fiesta , havana beach. cu siguranta exista o lege sa nu poti face asta . Iar daca Localii( ca nu sunt Politisti) sau BGS-ul au gresit cu ceva sa raspunda , dar TU cel care filmezi , ai un comportament de tigan , asa fac cei din tiganie cand vin mascatii peste ei , tipa ca femeile !!! Mareee agresiune ti-a adus , vai tu Rozi !

  • @scott poate ca merita si el amenda, dar e discutabil atata timp cat nu exista o lege pe tema asta..
    In ceea ce priveste politia locala sunt curios daca :
    1 – au aratat o legitimatie inainte de orice. Stii ca asa scrie la lege politia se legitimeaza intai. Nu esti obligat sa-i crezi pe cei care au o uniforma ca sunt si politisti.
    2 – politistul nu incearca sa aplaneze situatia, chiar e provocator
    3 – baietii de la BGS ce treaba aveau acolo, altfel sunt simpli cetateni care agreseaza..

    1&2 -> duc la sanctionarea disciplinara a politistului daca se face o plangere/se deschide process
    3 -> duce la amendarea sau poate ceva mai mult personajului de la BGS. Binenteles daca se depune plangere/se deschide process.

    Recomand apelarea la un avocat, mai mult ca sigur de 1 din cele 4 amenzi tot scapi.

  • Cert este ca nu se pot planta hamace in toti copacii. ce s-ar intampla daca pe timpul verii toti oamenii fara locuinte care populeaza garile, statiile de metrou si canalizarile si-ar lua cu 50 de lei cate un hamac si ar umple parcurile ? sa fim seriosi , totusi !

  • Pentru un hamac au venit atitia ordinari ??? Cind e vorba de altele mai grave vine unul singur …..sau nu vine nimeni . Pe banii publici niste ordinari angajati numai Dumnezeu stie in ce fel , fac teatrul asta . Astia trebuiesc ,,aranjati,, bine dupa ce termina programul ….. Au numai fumuri in cap . Dejectia aia de la BGS daca nu dorea sa fie filmat putea sa se duca la mumasa . La fel si nimicul ala in uniforma gratuita de la locala . Adunati-va mai multi mai nene la treburi d’astea . Nu vedeti ca astia vin in grup . Cu prea mare usurinta pun astia mina pe noi iar noi pe ei nu putem ca vezi Doamne sint in timpul serviciului ….

  • scott, ti se pare normala actiunea rahatilor alora? Sa iti traga una, si sa te tranteasca la pamant in spatiu public. Invidia asta… Ne omoara invidia pe noi. Nu suportam sa vedem pe cineva fericit si implinit, nu-i asa? cred ca s-ar fi procedat altcumva intr-un stat fara gunoaie. In romania ni se restrictioneaza tot mai multe drepturi si se pun tot mai multe taxe.

  • Instalarea acelui hamac este discutabila intradevar dar adevarata problema a acestui videoclip este ceea ce s-a intamplat dupa. Cum zicea si Mihai atat politistul cat si BGS-ul defapt aveau un comportament provocator si actionau ca infractorii aceia surprinsi de camerele reporterilor inainte de a fi arestati din diverse motive.

    Este o mare aberatie ce a zis „scott” – eu nu vad in clip unde ai tipat ca in tiganie si nici o alta asemnare – daca eram in parc si te auzeam probabil ca imediat incepeam sa-i filmez si eu din alt unghi.

    Nu te lasa…. fa reclamatie si da-i in judecata pt agresiunile surprinse pe video. Nu te lasa ca altfel nu schimbam nimic in tara asta.

    Sfat pt toti cei care surprind situatii similare: daca se poate, upload-ati in cloud imediat – repet, daca se poate sau resetati tel pt a cere pin-ul.

  • politia asta locala are cam multe drepturi … cred ca mai multe decat un politist care urmeaza academia ; am avut si eu tangente nu tocmai placute cu politia locala , dar un simplu apel la 112 rezolva mai rapid treaba decat sa ii atati daca scoti mobilul si filmezi

  • 1. Ai cautat-o cu lumanarea si ai gasit-o.

    2. Comportamentul politistului comunitar este lipsit de orice profesionalism, ar trebui dat afara si sa nu mai fie primit niciodata intr-o functie de mentinerea ordinii publice.

    3. Cei de la BGS au incalcat drepturile omului – dar sunt si oameni ok la BGS si e bine ca sunt in parcuri

    4. Trebuie sa stii ca atunci cand un organ de ordine publica iti spune sa pleci- atunci pleci! – poti face reclamatie sau actiune in instanta dar DUPA ce respecti indicatiile AUTORITATII – pt ca d’aia e autoritate ca sa te conformezi nu sa stai la discutii- In State aveai gun-ul in fata si catusele mintenas la maini iar restul de oaracaieli le faceai pe drum si la arest dar te calmeai rapid trust me! – si niciun judecator nu-ti va fi dat dreptate in veci!

    5. Daca vroiai sa demonstrezi ceva, iti strangeai imediat si fara discutii calabalacul , luai contact cu martorii si in instanta nu aveai decat sa iti sustii cauza, poate castigai si astfel beneficiam cu totii de un precedent – dar ma indoiesc.

    Pe scurt, nu numai ca te-ai facut de ras dar prin modul cum ai gestionat situatia i-ai legitimat actiunea Comunitarului. Aveai si un primus cu tine sa pui de-o cafeluta langa hamac? scuza-mi ironia dar cazul este ofertant.

    Multumim Freerider pentru acest filmulet.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 2 =