Acum citesti
Bicicleta mea (55): Specialized Rockhopper

Gabriel Vasile ne trimite o fotografie a hardtail-ului său Specialized și ne povestește câteva vorbe despre cum a redescoperit bicicleta.

specialized_rockhopper_1fr

Specialized nu prea am vazut la categoria Bicicleta mea, pe care o urmaresc pe FaceBook, desi este un brand consacrat si apreciat de utilizatori. Prin urmare, am cautat printre imaginile facute in ultima vreme dupa o incadrare cat mai reusita.

Bicicleta a ocupat un loc important in adolescenta mea, insa a disparut pentru mai bine de 10 ani dupa ce am plecat la facultate. Am redescoperit-o prin 2005-2006, intr-o vreme in care putinii biciclisti din Bucuresti se salutau pe strada, iar social media se limita la terasele de prin parcurile mari. Ulterior, a redevenit principalul hobby pentru cea mai mare parte a anului, indiferent de vreme.

specialized_rockhopper

Bicicleta curenta este un Specialized Rockhopper M4, cu echipare Shimano XT (pedalier, deraioare, lant si pinioane) furca Manitou R7, frane Avid Elixir CR, roti custom (DT Swiss +SunRingle+FRM), cabluri Nokon, ghidon si pipa PRO Koryak, pedale xPeedo/CrankBrother Eggbeater. Greutate 10,2 kg, adica o roscata supla si cu reactii rapide 🙂
Este o bicicleta usoara si rezistenta si care cu atentia potrivita (o revizie, un ulei..) devine partenerul ideal pentru maratoane si ture montane.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =