Acum citesti
Șofer bătăuș parcat pe pistă de biciclete din București

Ieri a fost publicat un video filmat de un biciclist aflat pe pe pista de pe Calea Victoriei. Sergiu Brega relatează că „Am vrut să atrag atenția șoferului că a parcat neregulamentar mașina cu numere de corp diplomatic. Se pare că asta l-a deranjat foarte tare. M-a îmbrâncit și lovit peste telefon, iar după ce s-a îndepărtat și am oprit filmarea, a alergat înapoi și mi-a lovit bicicleta și telefonul (care a sărit pe jos). L-am atenționat că filmez și s-a potolit. Din păcate n-am prins pe înregistrare al doilea val de lovituri. Șoferul mai era cu alți doi indivizi care nu vorbeau română (între ei se pare că vorbeau o limbă arabă), au zis că-s turiști. De apreciat un nene într-un jeep care a oprit să vadă despre ce-i vorba și să mă întrebe dacă nu mi-e frică să stau singur acolo, adică în buricul Bucureștiului. Oare ce fel de turiști sunt ăștia care circulă cu mașini cu numere diplomatice, conduse de șoferi agresivi și care parchează unde au chef?”

Vezi Comentarii (15)
  • Sincer…l-a mancat in c*r pe tipul cu bicicleta sa insiste atat, mai bine ii atragea atentia si daca tipul din masina chiar nu vroia sa elibereze pista , trebuia sa sune direct la 112. Deci isi merita soarta 😉 Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca traim in Romania si nu trebuie sa ne mai mire nimic.

  • Consider ca tu ai agresat persoana respectiva, nu tu esti legea. Un organ al politiei avea acest drept. Daca ai nevoie de atentie du te la Moldova de unde esti si fa curatenie acolo, apoi te invitam si in capitala. strainii erau chiar draguti, de moldoveni ne am saturat!

  • Raport catre MAE si la Ambasada (cauta pe site-ul MAE carui Ambasada apartine 216, e codul de tara)…il da afara pentru asta!!!
    Aia 2 sunt invitatii unei ambasade arabe…iti promit eu!!!

  • Da, tipul pe bicicleta a fost cam insistent, însă ca cetățean eu cred că ai dreptul să ceri socoteala celor care încălca legea. În alte state democratice dacă nu intervii când legea este încălcată ești considerat complice.

    Offtopic: Elena, ai probleme mari

  • E simplu! Arabetii erau la negocieri cu ceva parasute, soferul, angajat model, cu pedigree de smecheras, vadit incomodat de amaratul de biciclist cu accent moldovenesc…
    Pe scurt, bravo biciclistului ca a luat atitudine, nu stiu de ce il condamnati ca nu si-a vazut de drum… din ce vad eu, soferistu’ a facut pe smardoiu si si-a dat seama ca e filmat si nu da bine pe film reactia lui cu numerele alea de la masina…
    Eu unul, m-am saturat de jeguri d’astea… asa ca, bravo moldovene, ai avut cojones!

  • man esti cam insistent, si eu sunt biciclist dar ocazional si sofer, iar ca sofer n-as vrea sa ma intalnesc cu un biciclist ca tine

    masini sunt parcate toata ziua pe pista aia, ce faci le iei la toti interviu? frate daca vrei sa mergi fara obstacole te duci la sala, altfel mai ocolesti si tu ca d-aia ai ghidon. romania nu va deveni danemarca peste noapte oricat de mult ai filma tu. asta e realitatea in care alegi sa existi. sa fim sanatosi zic

  • Primele 5 comentarii sunt inca o dovada ca Romania este o tara populata cu oameni de lumea a treia obisnuiti sa stea cu capul plecat si sa accepte.
    Ca sa nu ne mai obisnuim cu ideea ca traim in Romania si sa ne bucuram ca nu ne-a capacit cineva mai bine etc…. eu zic ca ar fi bine sa analizam un pic si modul in care celelalte tari din EU la care ravnim au ajuns la nivelul la care sunt acum…nu cred ca cetatenii lor au stat ca niste prosti , au apasat pe un buton si gata… au primit drepturi, justitie,…. civilizatie….

  • Cu mentalitatea asta de sclav (tu ai incalcat legea, ti-ai cautat-o, etc) nici nu vom avea niciodata nimic altceva decat o flegma intre ochi de la toti „diplomatii”, conservarii, cocalarii … Felicitari ! Capul plecat in continuare …

  • Se pare ca e plin de bizoni si giboni pe aici. Multi sunt de acord ca biciclistul L-A AGRESAT pe sofer si ca trebuie sa-i multumeasca divinitatii pentru ca nu a fost CAPACIT BINE, sau CALCAT in picioare. E fascinant ca cineva poate sa creada ca soferul ala a fost AGRESAT. Biciclistul i-a adresat cateva intrebari unui sofer care comitea o ilegalitate si a filmat masina aflata pe domeniul public intr-un loc in care masinile sunt interzise. Apoi vine agresiv catre el, il ATINGE si il imbranceste. Sa mori tu ca vii si pui mana pe mine??? La faza asta soferul, da, chiar merita batut cu mana aia care a pus-o pe biciclist. Ba mai mult de atat unii sunt atat de retardati si braveaza spunand ca ei ar fi trecut cu masina peste respectivul. E cumplit si groaznic de deprimant ca traim intr-o societate in care pentru multi concetateni, faptul ca detii un morman de fiare cu 4 roti iti da brusc un alt statut si dreptul sa-i desconsideri pe restul.
    Unul vad ca emite o axioma de-a dreptul halucinanta:”tu l-ai agresat, DOAR POLITISTUL are acest drept”. Daca discutiile se duc la nivelul asta aici pe internet pe un amart de articol va dati seama la ce nivel se marea majoritate a marlanilor din trafic.

  • Si Alex are dreptate! Vad ca multi considera nepotrivita luare de atitudine a biciclistului si lauda TOLERANTA de care a dat dovada bietul sofer.
    Inseamna ca ei intr-o situatie sau conflict oarecum similara, in locul bicilcistului (nu neaparat sa fii biclicist dar in general cand dai de un marlan care se crede buricul pamantului) ar fi reactionat altfel. Adica altfel in sensul ca nu ar fi reactionat deloc.
    Menatlitate de sclav, fara coloana vertebrala. Taci si inghite. Lasa-l pe marlan sa te calce in picioare apoi sa te scuipe si sa-ti rada in nas. Nu cumva SA-L AGRESEZI ca poate te calca in picioare.
    Toti curajosii astia care pretind ca ar fi dat chiar ei cu masina peste bicilist sunt exact cei mai speriati oameni. Sunt cei care se tem atat de tare de a iesi un pic din zona de confort si din staulul lor incat nici nu concep ca altul ar putea-o face. Sunt cei mai stersi si care nu reprezinta interes decat pentru propria persoana, care au spirit de initiativa minim deloc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − eight =