Acum citesti
Îndemânare latino-americană: pedalând cu 124km/h pe autostradă

Cicliștii profesioniști în general au moduri de antrenament care frizează cu nebunia pentru cei neobișnuiți cu rigorile acestui sport, dar, de cele mai multe ori, știu ce fac, chiar dacă nu nici atunci când declară asta nu am putea băga mâna în foc. Mai jos este un video care face furori pe internet zilele acestea cu un ciclist brazilian în rolul principal care a atașat în mod „clandestin” o cameră de filmat în spatele unui camion și a pedalat la plasa acestuia până la viteza de 124km/h.

P.S. – Nu încurajăm mersul pe bicicletă, cu orice fel de viteză, fără cască, și nici pe autostradă, în caz că vor exista remarci în acest sens.

Vezi Comentarii (8)
  • Să cazi la viteza aia fără protecţii… nu-i de joacă. Am văzut mai demult un video pe Ogrish cu un amărât pe care l-au tractat în pielea goală cu maşina pe ciment. Până la os s-a luat carnea de pe el de a ajuns să i se tocească şi rotula.

    Nu încerc să scârbesc pe cineva, dar nu-i de joacă. O clipă de neatenţie şi rămâi cu handicap pe viaţă.

  • Da si masinile care treceau pe langa ei cu cat mergeau cu 200?? inteleg ca mergeau in plasa dar si atunci nu ai cum sa mergi cu 125km/h.Poate cu un 70,80 da dar nu cu 125 sau 90 maxim

  • @Mareg de ce nu ai cum sa mergi cu 124km/h? ai stat vreodata in plasa si sa fi si la vale? , eu personal am fost in plasa in spate la un camion dar pe plat la 90km/h deci daca in plat am putut merge cu 90 km/h el sigur a prins 124 km/h la vale dupa camion

  • Ce vedem noi aici este rezultatul a multe zile petrecute pe sosea,sute de mii de km parcursi ,ceva curaj si o doza serioasa de adrenalina.Am incercat o singura data plasa unui TIR si m am lasat pagubas-prefer autobuzele–au accelerarea si franarea mult mai lente si pe distante mai lungi,poti frana in siguranta in spatele lor ,dar ai imbulinat o complet daca pe sosea este o groapa de care nu stiai sau un animal mort.Un amic al meu a reusit in plasa unui autobuz pe autostrada soarelui 110 km/h si ce vad eu aici cred ca e posibil-eu nu m am riscat la mai mult de 80-85 km/h.Numai cine n a mers in plasa niciodata va considera ca e trucaj.

  • Cat despre riscuri nu e cazul sa discutam-fiecare isi pretuieste viata in felul sau.Este evident ca la viteza asta nici o protectie nu te va ajuta cu nimic in cazul unei caderi,doar fundalul melodiei „Pentru cine bat clopotele” este suficient de sugestiv.Nu recomand nimanui sa incerce-e foarte periculos,doar sa iei o mana de pe ghidon,darmite sa te intinzi la camion ca sa desprinzi camera magnetica de el cand ai 120 km/h.Se observa ca totul a fost bine pus la punct si noi vedem doar varful icebergului-o filmare de cateva minute ,precedata de multe alte incercari,testari si curse nebunesti ratate din cauza traficului sau conditiilor meteo.Spor la pedalat si nu incercati decat daca sunteti siguri ca va putem urmari filmarile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 12 =