Acum citesti
Drumul spre podium cu Finn Iles. Brandon Semenuk domină slopestyle

Anul acesta a fost mare agitaţie la CrankWorx  însă una din cele mai interesante poveşti a fost a lui FInn Iles. Tânărul de doar 14 ani este un rezident al Whistler-ului care a crescut pe trail-urile pe care se desfăşoară chiar Campionatele Mondiale. Deşi nivelul său era extrem de ridicat datorită vârstei el nu putea participa.

Curând însă cineva a creat hashtag-ul #LetFinnIn (lăsaţi-l pe Finn să participe), hashtag care a început să atragă o grămadă de atenţie. Întreaga comunitate a mtb-ului a început să-l susţină aşa că la final Finn Iles a fost lăsat să concureze. Să mai spună cineva că social media nu are influenţă. Însă Finn a reuşit nu doar să se înscrie şi să participe ci să câştige şi să plece de acolo cu premiu serios, toate mulţumită talentului său demonstrat pe o bicicletă aproape la fel de mare ca şi el. La fel ca şi Nicholi Rogatkin, Finn Iles este un nume de care vom auzi cu siguranţă în viitor.

[youtube id=”1mHWuzcDuuM” width=”600″ height=”350″]

Anul acesta la CrankWorx, Whistler, proba de slopestyle a fost una din cele mai spectaculoase. Iată-l pe Brandon Semenuk cum dă tot ce are mai bun în palmares!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =