Acum citesti
Demonstrație de trial pe cursieră

Și a venit și filmarea pe care o așteptam de atâta vreme! De acum încolo, este dovedit că pentru a face diferite trick-uri nu ai nevoie neapărat de o bicicletă de trial. O cursieră de carbon, cu set electronic de schimbătoare și roți de carbon este la fel de bună. Îndemânarea celui care mânuiește bicicleta face mereu diferența.

În altă ordine de idei, mai în glumă sau mai în serios, aceste demonstrații dovedesc că o cursieră nu este atât de fragilă pe cât pare. Desigur, acesta nu este un motiv pentru a-i imita pe cei din videoclipul de față…

Vezi Comentarii (3)
  • chiar crede cineva ca miscarile astea au fost facute din prima? si ca bicicletele alea ( erau mai multe in clip) mai sunt 100% functionale, ca sa nu mai zic de ture serioase pe sosea?. si asa carbonu e pretentios la izbe …sa-ti mai bagi si picioarele in el intentionat. cool, skillfull and pointless…Ferrari in Dakar rally!

  • chiar crede cineva ca miscarile astea au fost facute din prima? si ca bicicletele alea ( erau mai multe in clip) mai sunt 100% functionale, ca sa nu mai zic de ture serioase pe sosea?. si asa carbonu e pretentios la izbe …sa-ti mai bagi si picioarele in el intentionat. cool, skillfull and pointless…Ferrari in Dakar rally!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =