Acum citesti
De ce trebuie să laşi suficient spaţiu faţă de ciclistul din faţă?

Iată un accident de ciclism care putea fi uşor evitat dacă ciclistul din spate păstra o distanţă decentă faţă de cel din faţă şi mai ales dacă încetinea puţin în momentul în care ciclistul din faţă l-a anunţat că va schimba direcţia de mers. Accidentul a fost cu atât mai grav întrucât cel care a căzut a antrenat şi alţi ciclişti în acest accident. Morala – lăsaţi spaţiu între voi şi ciclistul din faţă, în funcţie de experienţa pe care o aveţi. Şi reacţionaţi la semnele şi mesajele din pluton.

[vimeo id=”103675776″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (5)
  • Nu vreau sa fiu al dracu, dar directia se schimba dupa ce semnalizezi si te asiguri ca poti iesi in siguranta. Daca era pe sosea si venea o masina ce facea? Cel din spate nu poate frana cand vrei tu pentru ca in spatele lui mai sunt unii si ii face pachet pe toti pentru ca iese unul aiurea din rand.
    NU SE FRANEAZA BRUSC LA TRENA!!!

  • Nici eu nu vreau sa fiu rautacios dar cel care a cazut poarta vina . In cazul de fata . Distanta mica pina la cel din fata e un risc pe care t-il asumi sau nu . Trebuie sa fii realist intotdeuna cind analizezi acest risc .

  • in pluton este foarte periculos cu ciclisti care sunt imprevizibili si nu au cursivitate …. cand depasesti nu reduci viteza si brusc faci manevra de depasire … nu se fac variatii bruste de viteza si directie, regula valabila in orice depasire, ciclistul din imagine mai bine nu semnaliza si avea o evitare lina si cursiva pentru ca odata cu semnalizarea si-a redus viteza si timp a avut suficient

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 7 =