Acum citesti
Cum funcționează schimbătoarele hidraulice?


În filmul de mai jos poți vedea în acțiune schimbătoarele Acros hidraulice. Prezentate în urmă cu aproximativ două luni și pentru publicul larg, acestea pot fi acum achiziționate pentru aproximativ 1.600 euro.



Vezi Comentarii (11)
  • parerea mea este ca nu isi merita bani…oricum nu o sa le cumpere multa lume…de ce sa cumperi hidraulice foarte scumpe cand poti cumpara mecanice ieftine??? mi se par exagerate atat schimbatoarele hidraulice cat si electrice.

  • Ma bucur ca se aduc inovatii in lumea bicicletelor . Este foarte bine ca aceste tehnologii se perfectioneaza, iar noi avem o gama mai larga din care sa alegem . Poate peste doi ani achizitionez si eu un sistem asemanator la un pret rezonabil .

  • Astea exceleaza doar prin pret, dar nu si prin performanta; sunt ferm convins de lucru asta.
    Tot cele mecanice vor fi de maxima siguranta!!…

  • @Eco, eu cred ca ele vor excela prin performanta, la fel ca franele hidraulice pe disc. Acum cativa ani acelasi lucru s-a zis si despre franele hidraulice pe disc si nimeni nu a crezut. Este foarte posibil ca in timp si firme precum Shimano sa adopte aceasta tehnologie, plus ca in viitor ele vor fi creeate din materiale precum carbonul sau vor fi perfectionate in alt fel.

  • @ivanmarius, nu poti compara franele hidraulice care nu lucreaza ”secvential” ca si aceste schimbatoare; e totusi o diferenta…
    Aprofundeaza daca se poate!!

  • @Eco, imi pare rau dar nu m-ai inteles. Eu nu le-am comparat, ma refeream ca atunci cand au aparut franele hidraulice pe disc lumea a zis ca sunt prea scumpe iar cele pe janta sunt mai ieftine. La fel ca la frane, asa s-a zis si despre schimbatoarele hidraulice(exemplu: comentariul lui Filip).

  • @ivanmarius, tu zici despre aceste schimbatoare hidraulice: ”eu cred ca ele vor excela prin performanta, la fel ca franele hidraulice pe disc”
    Am dreptate sau nu?!…asta ai scris in mesajul de mai sus.
    Mai citeste-l odata!

  • @ivanmarius, cand crezi ca imi permit sa cumpar asemenea schimbatoare???? in 2030 cand au sa se ieftineasca??? crezi ca astept pana scade pretul?? in momentul de fata sunt extrem de scumpe, nici daca ar fi 20 de milioane nu as cumpara. 🙂 la frane se pune altfel problema, acolo ii forta nu jucarie de copii.

  • @Filip, daca ai detine o bicicleta high end de peste 100 de milioane nu ai achizitiona un set de schimbatoare hidraulice la pretul zis de tine ?

  • @ivanmarius, nu stiu poate, dar nu imi plac pentru ca un schimbator are doua conducte si bicileta arata urat+daca ai un accident si se rupe o conducta…. mie sincer nu imi plac

  • N-as da un XTR pe unul hidraulic niciodata!!!
    La cea mai mica pierdere a compresiei la astea hidraulice, shifting-ul v-a deveni imprecis…
    O frana hidr. chiar daca pierde compresie din cauza uzurii O-ring-ului, franarea tot are loc chiar daca nu este la capacitatea maxima.
    Cine cunoaste hidraulica cu adevarat poate sa confirme acest lucru!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + three =