Acum citesti
#bestbikebanger împreună cu Jackson Goldstone şi părinţii

Anul ăsta probabil că drumurile nu ne vor duce prea departe de casă, dar pentru 2021 n-ar strica să punem pe bucketlist şi bikeparkul Serfaus-Fiss-Ladis, alt paradis al mountianbikerilor!

Jackson Goldstone a mai fost în Serfaus-Fiss-Ladis cu tatăl său Ron, dar a venit şi vremea pentru o exprienţă împreună cu întreaga familie. Acum, Jackson şi sora lui Bailey, fac împreună echipă împotriva părinţilor lor Miriam şi Ron, pentru a vedea cine face cele mai tari poze în bikepark.

Locul de joacă este Serfaus-Fiss-Ladis şi potecile din regiune. Echipa care obţine cea mai tare poză pentru Instagram, acea #bestbikebanger, obţine dreptul de a se lăuda întreg sezonul.

Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis este unul din cele mai mari bikepark-uri din Austria. Oferind o diversitate apreciabilă de opţiuni, acesta face parte din grupul celor 21 „European Leading Bikeparks” unde găseşti GraVity Cardul. Mulţumită numărului mare de trasee cu niveluri diferite de dificultate, găseşti aici poteci potrivite pentru toate gusturile.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =