Acum citesti
A 5-a ediție Business pe Bicicletă are loc sub semnul Office Bike Party

Aflat la a 5-a editie, proiectul “Business pe Bicicleta”, lansat de JCI Bucuresti in 2010, continua sa  creasca o comunitate de oameni de afaceri care utilizeaza si prefera bicicleta ca mijloc de transport. Urmatorul eveniment, programat pe 18 septembrie 2014, se va desfasura sub conceptul “Office Bike Party – Ride for a good cause!”. Defilarea pe biciclete si promovarea folosirii bicicletei ca mijloc de transport cotidian vor fi insotite de sustinerea unei cauze umanitare. In parteneriat cu Asociatia Umanitatea, Business pe Bicicleta invita participantii sa defileze si pentru implinirea visului a 3 copii care isi doresc biciclete si sa doneze, in limita posibilitatilor, fonduri pentru achitionarea rechizitelor necesare inceputului de an scolar.

office

In tinute business casual si pe biciclete, participantii vor fi asteptati la intrarea din Bd. Dimitrie Cantemir a parcului Tineretului la ora 18:30. La ora 19:00 va incepe defilarea pe biciclete, urmata de o sesiune de networking la Club Daimon din parcul Tineretului. Tot la clubul Daimon se va organiza un concurs in urma caruia unul dintre cei 200 participanti asteptati va fi fericitul castigator al unei biciclete reconditionate, oferite de prietenii de la Karusello.

Participantii vor putea inchiria gratuit biciclete de la centrele de inchirieri iVelo, aflate la punctul de start al defilarii. Inscrierile se pot face prin completarea formularului de înscriere, iar bicicletele de inchiriat pot fi rezervate aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + eleven =