Acum citesti
133 km pe bicicletă prin zona Viscri

Satul săsesc Viscri și în general regiunea Târnava Mare este renumită pentru liniștea pe care efectiv ți-o înfige în suflet. De câțiva ani zona a devenit ideală nu doar pentru relaxare totala ci și pentru cicloturism sau chiar ciclism de performanță. În zonă activează Fundația ADEPT care construiește și întreține traseele de bicicletă. În acest moment se lucrează la un nou traseu care unește Viscri de Sighișoara. Înainte de lansarea oficială Paull Moca & friends au dat o tură cu bicicletele. Iată ce au avut de spus:

“Am aflat de noua pista de biciclete de la Viscri si ne-am decis sa mergem pentru doua zile. In prima zi am pedalat in jurul localitatii Viscri pe traseul de concurs, distanta fiind de aproximativ 42 km. In cei 42 km am avut o gramada de peripetii printre care 3 pene la biciclete si un surub din cadru desfacut, blocandu-se pedalierul.

In ziua a II-a am mers pe pista de biciclete din Viscri pana in Sighisoara cu retur pe drumul european Sighisoara – Brasov. Distanta acestei zile fiind de 91 km. Ne-a placut pista de biciclete, dar mai este de muncit la ea. In multe locuri traseul nu este bine marcat, trebuie sa fi foarte atent. De asemenea pe traseu sunt destui de multi pomi cazuti. De mentionat ca la intrarea pe pista dinspre Viscri au inceput sa taie padurea, ceea ce afecteaza destul de rau starea piste pe zona respectiva.

Per total a fost o experienta placuta. In total am pedalat 133 km in cele doua zile”.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 9 =