Acum citesti
Bikexpert.ro – magazin biciclete

Bikexpert.ro

Adresa : www.bikexpert.ro

BikeXpert Unirii

Localizare : Bd. Corneliu Coposu nr. 5, sector 3, Bucuresti

Telefon : 021.311.39.03

Program: L: 14:00-19:00 M-V: 10:00-19:00 S: 10:00-16:00

BikeXpert Pantelimon

Localizare : Sos. Pantelimon nr 94, sector 2, Bucuresti

Telefon : 021.250.35.28

Program: L: 14:00-19:00 M-V: 10:00-19:00 S: 10:00-16:00

 

Marci distribuite: Cube, Kona, Giant, Santa Cruz, Ideal, Wethepeople, Eastern, Dahon, 661, Met, Point, SKS, Schwalbe, Isostar, Shimano, Sram, RockShox, Cateye, Crank Brothers, Motorex, Ns, Octane One, Dartmoor, Hayes, Kool-stop, Troy Lee Designs, Leatt, Manitou, Marzocchi, Nokon, Nukeproof, TSG, Park Tool, Polar, Rudy Project, Sidi, Sun-ringle, Thule, Utopia.

Biciclete in rate:  da
Servicii reparatii biciclete:  da
Bicicleta poate fi lasata in service pe perioada reparatiilor:  da, 3 zile max
Stoc piese de schimb:  da
Timp mediu de asteptare:  in functie de sezon
Consultanta gratuita pentru upgrade de componente:  da
Revizie furci:  orice
Revizie amortizoare spate:  orice
Centrat roti:  da
Spitare roti:  da
Spalare si curatare bicicleta:  nu

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”post” num=”100″ id=”325″] [RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”post” id=”325″] [RICH_REVIEWS_FORM category=”post” id=”325″]

 

Vezi Comentarii (7)
 • produse ok, preturi cam maricele fata de altii, insa atitudinea lasa mult de dorit ; daca vreti sa fiti tratati de sus si va simtiti ca ultimii oameni pentru ca nu aveti echipamentul lor ii recomand cu caldura

 • Au echipamente ok.. dar baietzii aia de acolo serverc intr-o greatza, de ma lipsesc sa mai trec 🙁 … un pic de traning cum sa se comporte cu clientzi nu ar strica. Poate daca ar arunca o privire peste drum (la Hymalaia) s-ar prinde ceva de ei.

 • Am fost acum 2 ani pe la ei si am cumparat o sa. In urma experientei am promis sa nu mai trec in veci pe la ei. Zilele trecute am zis sa mai dau o sansa magazinului, poate s-a mai schimbat ceva. Desi sunasem inainte si imi spusesera ca au produsul pe stoc, cand am ajuns la fata locului de fapt nu il aveau, iar atitudinea celor de acolo este de 2 lei. Cand intri in magazin esti intampinat cu o atitudine de dispret si practic ii cam deranjezi pe baieti. Acum chiar nu o sa mai trec niciodata pe acolo. Mentionez ca este vorba de magazinul de la Unirii, fost pe Mosilor veche langa Himalaya.

 • Eu am mers la magazinul din Pantelimon si pot sa zic ca au fost foarte faini. Chiar daca nu aveam programare si erau ocupati, au gasit timp sa imi faca o revizia la bicicleta chiar daca nu era luata de la ei.
  Pe mine m-au castigat de client.

 • Am lasat si eu o bicicleta sotiei pentru o revizie dupa ce nu mai fusese folosita de o caruta timp. Bicicleta era o gioarsa cumparata din supermarket si era folosita la plimbari in parc.
  Magazinul la care am fost este cel din Pantelimon.
  S-au schimbat schimbatoare, frane, manete etc.
  Din cei 6 km pana acasa: bicicleta a fost reglata ok, piesele puse s-au incadrat in bugetul meu si tipul care a lucrat la ea stia ce face. De lucrare am fost foarte multumit.
  Partea de atitudine lasa intr-adevar de dorit destul de mult. Dupa parerea lor ar trebui sa dau 2000 RON pentru o bicicleta folosita prin parc ocazional.
  Le sugerez urmatoarea abordare in service: se uita la bicicleta, trebuie schimbate asta, asta si va costa X. S-ar putea sa fie nevoie sa schimbam si asta, asta iar pretul se duce la Y. Fara discutii inutile. Am apreciat totusi ca n-au insistat pe faptul ca ar trebui sa o schimb si faptul ca m-a sunat sa-mi sugereze sa schimb si mansoanele si ca a pus unele mai bune decat alea pe care le avea bicicleta pe ea.
  Personal, n-as cumpara de la ei pentru ca mi-ar recomanda ceva overkill pentru nevoile mele si nu cel mai bun pret raport/calitate. Mai bine totusi decat sa mi se recomande ceva mai slab decat am eu nevoie.

 • Bikexpert Pantelimon septembrie 2016
  La bicicleta best laux am cerut estimare service. Rezultat: schimbare schimbator (40 lei), lant (40 lei), service (30-40 lei). Dupa doua zile iau bicicleta. Rezultat: reparat (sau inlocuit, nu am inteles exact) butuc pedalier Shimano (44 lei), service (66 lei). Asta au trecut pe bon. Au ingaimat ceva de genul a fost butucul uzat (bicicleta foarte foarte putin folosita).
  1. Nu ma pricep la biciclete.
  2. Pretul lor a fost de la inceput de 110-120 lei.
  Au fost foarte deranjati de faptul ca le-am solicitat sa-mi explice pretu lsi rezultatul reparatiei care nu aveau nicio legatura cu estimarea. Desi NU MA PRICEP LA BICICLETE cred ca AM FOST PACALIT. Degeaba ai un site modern daca te comporti ca un MITIC de Bucuresti. OCOLITI !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 17 =