Acum citesti
Sa BBB BSD42 Dirtbase

Producatorul olandez BBB are o gama variata de produse, dar se remarca prin seile calitative pe care le ofera la un pret mai mult decat rezonabil.

Modelul BBB BSD 42 Dirtbase, este unul din produsele din gama heavy duty, special concepute pentru Dirt Jump. Aceasta se remarca din start cu un sezut mare si confortabil dar si cu un design „altfel”. Cum designul este o chestiune de gust, noi nu am apreciat foarte mult partea superioara a sezutului, realizata dintr-un material sintetic de camumflaj, dar bineinteles, gusturile nu se discuta.

Ca si protectii impotriva zgarieturilor, putem afira ca saua BBB 42 Dirtbase, este mai mult decat dotata, in afara de materialul ce protejeaza marginile seii, fiind prezente doua segmente (unul pe fiecare parte) de plastic, foarte utile in disciplina de dirt jump, unde se intampla destul de des ca bicicleta sa sufere zgarieturi.

Dar cum nu se gasesc intotdeauna produse bune si ieftine, saua BBB sufera la capitolul greutate. Pe langa sinele de otel, plasticul de protectie din partile laterale ale seii, ingreuneaza semnficiativ produsul.

Greutate : aproximativ 400 grame

Utilizare : Dirt Jump

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =