Acum citesti
Ghidon Truvativ Holzfeller

Truvativ se lauda cu faptul ca acesta este unul dintre cele mai performante modele ale sale si chiar printre cele mai usoare.

L-am testat instalat pe o bicicleta dedicata sporturilor extreme in conformitate cu specificatiile producatorului. Holzfeller este destinat probelor de downhill si de freeride. Trebuie sa mentionam ca acest ghidon este oferit in mai multe dimensiuni din punct de vedere al „rise”-ului (curbura) : 20 mm, 30 mm, 40 mm si 50 mm. Alege-ti „rise”-ul in functie de cum simti mai bine controlul bicicletei.

Ca lungime, aceasta este una standard de 700 de mm, dimensiune ce ofera un control foarte bun, mai ales pe trasee virajate. In mod special, pentru pasionatii de Dirtjump, acest ghidon nu este de foarte mare ajutor si necesita obisnuinta.

Modelul testat de noi era oferit in culoarea alba, cealalta si singura optiune de culoare disponibila fiind negru. Dintre toate ghidoanele testate, acesta impresioneaza la capitolul rezistenta, control si bineinteles pret. Truvativ a reusit sa imbine toate aceste elemente intr-un mod excelent, oferind un produs superior la un pret mid-range.

Greutate : 260 grame

Utilizare : Downhill, Freeride

Vezi Comentarii (3)
  • Ghidonul arata foarte bine, este usor, este rezistent. Inteleg ca producatorul il recomanda pentru downhill si freeride, dar se poate folosi si la Cross Country?

    Ce argumente ar fi impotriva utilizarii lui la XC? Multumesc.

  • Salut! Pentru Cross Country are un unghi total nepotrivit. Apoi curbura este destul de mare. Acesta se orienteaza foarte mult catre un control sporit pe trasee dificile, pe cand la XC este necesara o curbura cat mai mica si o dimensiune redusa. Plus ca dimensiunea de 700 de mm este mare pentru XC.

  • modelul pe alb se zgarie foarte usor, la fel ca restul ghidoanelor albe sau colorate, insa cele negre nu au nicio problema, nu stiu care e explicatia.. in fine

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − sixteen =