Acum citesti
Sa WTB Rocket V Team Black

Test scurt cu una din cele mai cunoscute si mai raspandite sei : WTB Rocket V Team Black.

Ce are de oferit ? In primul rand confort crescut, dar nu va asteptati la confortul unei sei pentru bicicletele de oras. Este confortabila, dar cu anumite rezerve : dupa un timp indelungat de exploatare, peste 4 ore, durerile isi fac deja simtita prezenta iar saua parca devine brusc foarte tare, desi la inceput parea moale.

Sezutul seii beneficiaza de gel pentru un confort sporit, iar sinele care se prind de tija de sa sunt realizate din crom (cromoly), cantarind in aceasta configuratie aproximativ 355 de grame. Sezutul nu este imbracat in piele, ca la modelele din aceeasi gama pozitionate mai sus, ci din material sintetic dar rezistent. Marginile seii beneficiaza de protectie suplimentara impotriva zgarieturilor.

Recomandam aceasta sa celor care folosesc bicicleta pentru freeride sau dirtjump, pe distante mai lungi aceasta devenind inconfortabila. Pentru cei ce doresc o sa usoara, pot sa opteze pentru unul din modelele Rocket din gama WTB dar mai sus pozitionate. Spre exemplu modelul Rocket V SLT Black, are sinele realizate din titaniu, este invelita in piele si cantareste doar 210 grame – recomandat pentru Cross Country sau downhill.

Greutate : 355 grame

Utilizare :  Freeride, All mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + ten =