Acum citesti
Ghidon Bike Positive

Test scurt cu unul dintre cele mai raspandite ghidoane instalate stock pe biciclete. De provenienta taiwaneza, ghidonul Bike Positive sau Bike [+] , nu se etaleaza printr-o calitate iesita din comun sau prin performante admirabile.

Este un produs low cost ce trebuie tratat ca atare. Totusi, stim ca este folosit de foarte multi bikeri, pentru mai multe discipline de multi ani incoace. Ghidoanele de la Bike Positive nu au pus niciodata mari probleme, singurele defecte pe care le-am intalnit in decursul timpului fiind cele de fabricatie, acestea fiind insa destul de rare.

Evident in conditii de solicitare majora, unele dintre acestea au cedat, mai ales daca nu au niciun fel de intarituri pentru a-l mentine cat mai putin flexibil la sarituri sau la coborari in forta. Pentru activitatile zilnice este mai mult decat ideal, chiar si pentru Cross Country isi face treaba bine, oferind o pozitie buna, relaxata.

Il recomandam celor care nu doresc sa investeasca prea multi bani intr-un ghidon, dar cauta de la aceasta un raport calitate/pret bun. Iar ghidonul Bike Positive reuseste sa ofere acest echilibru foarte bine, bineinteles in limita sumei achitate pentru acesta.

Greutate : 320 grame

Utilizare : All mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =