Acum citesti
Furca BikePositive Trigon

Daca in mod normal vorbesti despre eficienta unei furci in amortizarea denivelarilor sau a sariturilor, despre calitatea uleiului pe care il foloseste sau lungimea cursei, cand vine vorba despre trial poti sa arunci cele mentionate mai sus la prima pubela intalnita. Furcile de trial trebuie sa fie tepene si usoare. Punct.

Pe cadrul nostru avem montata o furca Trigon. Face parte din linia Magellan special destinata trialului. O folosim de aproximativ 9 luni si inca nu da semne de imbatranire. Ne-a atras pretul ei situat sub 250 LEI, iar dupa ce am supus-o la teste am ramas cu acelasi zambet pe buze. Construita din dural, cantareste 950g. Poate parea grea, dar gatul furcii are o grosime de 5mm ceea ce iti da foarte multa incredere in tine cand executi o miscare solicitanta pentu aceasta piesa. Tevile sunt si ele masive, avand un diametru mare, si se termina cu niste urechi solide CNC, finisate in asa fel incat par integrate in tevi. Sudurile par si ele la fel de rezistente. Tot timpul in care ne-am folosit de aceasta furca, a fost presarat si cu evenimente mai putin previzibile, cum ar fi cazaturile si loviturile. Vopseaua neagra de pe furca s-a zgariat bineinteles, dar nu am observat nici un dent sau indoitura.

Ca si comportament, este destul de teapana si iti ofera un control bun. Doar la miscarile de genul Cican sau Hook-up flexeaza pentru ca atunci este solicitata la maximum. Totusi e bine ca flexeaza unoeri, pentru ca acolo ai nevoie de lucrul acesta pentru a sari mai usor. Poti sa iei in seamna ca mai exista o versiune din Crom, un pic mai grea, dar poate putin mai rezistenta.

Pe scurt, nu este cea mai usoara furca pe care o poti folosi la trial, dar are stiffness-ul si durabilitatea unei Echo Urban Fork de 300 LEI la un pret mai mic de 250 LEI. Tu alegi!

Greutate : 950 grame

Utilizare : Trial

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 20 =