Acum citesti
Angrenaj Truvativ X-Flow

Modelul Truvativ X-Flow a fost eliminat incepand cu acest an din gama de piese produse de Truvativ / SRAM. Cu toate acestea inca se mai gaseste in multe magazine de specialitate, asa ca ne-am decis sa-l testam si sa vedem ce poate.

In urma discutiilor cu posesorii acestui tip de angrenaj am ajuns repede la concluzia ca daca este folosit corespunzator, se dovedeste a fi un angrenaj bun. N-am spus foarte bun, am spus doar bun. Altfel, am intalnit doua exemple in care posesorii au reusit sa-l distruga, in sensul ca zona patrata a bratului care se prinde pe bottom braket (caseta pedalierului) a fost sficuita. Angrenajele care dispun de o forma patrata sau cu muchii ascutite ale bratelor, sunt si mai predispuse la rupere.

Acest angrenaj nu ne-a impresionat prea mult prin greutate dar nici prin functionalitate. Este un angrenaj corect, fara prea mari pretentii la performante, dar nici la pret. Totusi daca aveti ocazia sa achizitionati unul, puteti s-o faceti fara prea multe griji, bineinteles doar in cazul in care nu-l veti folosi vreodata pentru probe extreme.

Greutate : 970 grame cu bottom braket

Utilizare : Cross Country sau All Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + fourteen =