Acum citesti
Riders Club donează 50% din profitul concursurilor către CLOVES România!

Calendarul competițional de ciclism este destul de încărcat cu evenimente, în fiecare an, însă nu toți organizatorii concursurilor aleg să susțină și o cauză caritabilă. Dintre putinii care o fac se număra și Riders Club, care va dona 50% din profiturile înregistrate din evenimentele lor către Fundația CLOVES Romania.

Pentru cei care nu sunt familiarizați, CLOVES (Congenital Lipomatous Overgrowth, Vascular Malformations, Epidermal Nevis, Spinal/Skeletal Anomalies/Scoliosis) este o afecțiune rară și complexă, care afectează copiii încă de la naștere. Copiii cu sindromul CLOVES se confruntă cu multiple probleme de sănătate, inclusiv creșterea excesivă a țesuturilor grase, anomalii vasculare și anormalități scheletice. Tratamentul și gestionarea acestei afecțiuni necesită resurse semnificative și sprijin continuu pe tot parcursul vieții.

Prin această inițiativă de donare, Riders Club dorește să aibă o contribuție semnificativă la susținerea copiilor care luptă împotriva acestei afecțiuni, oferindu-le acces la tratament, terapie și alte resurse necesare pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

„Suntem profund recunoscători pentru susținerea voastră și pentru participarea activă la evenimentele noastre. Fără voi, nu am putea face aceste donații posibile. Împreună, suntem siguri că putem face o schimbare reală și pozitivă în comunitatea noastră și dincolo de ea”, au transmis organizatorii.

Primul concurs Riders Club al sezonului este chiar sâmbăta aceasta, mai precis Ziua B!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =