Acum citesti
Ofertele săptămânii 27.05 – 02.06.2024

Săptămâna aceasta cei de la Menabo ne trimit 3 produse atractive, pe care le veți putea consulta în lista de mai jos. Începem însă în ordine alfabetică, cu:

AfiSport.ro

Hardtail-ul Afisport M5 se află la reducere! 1.899 lei, de la 2.950 lei, o diferență de 1.051 lei. Pentru această sumă primești o bicicletă cu cadrul din aluminiu, roți de 29 de inch, suspensie RST Blaze cu o cursă de 100mm și o transmisie suficientă pentru majoritatea traseelor de munte. Click aici pentru a accesa produsul.

Trecem mai departe, de data aceasta la trotineta electrică Devron Zerga X8. Redusă de la 2.597 lei, având acum un preț de doar 1.990 de lei, trotineta cu baterie detașabilă beneficiază de un motor puternic, de 350W, are o autonomie de 30 de km și o baterie Li-Ion cu capacitatea de 7.8 Ah. Click aici pentru a accesa produsul.

Iar cei de la Afisport au mai trimis o trotinetă pentru săptămâna aceasta: Provision S19, redusă de la 2.640 lei la doar 2.099 lei. Dispune de un motor puternic de 300W, o baterie de 10.4 Ah și oferă o viteză maximă (limitată) de 25 km/h. Aceasta este de asemenea și pliabilă! Click aici pentru a accesa produsul.

BikeFun

Ofertele celor de la BikeFun sunt săptămâna aceasta legate de accesorii. Începem cu geanta Merida Gravel, rezistentă la apă și suficient de încăpătoare (1.5 litri), dotată cu materiale reflectorizante și o greutate de doar 220 de grame. Prețul este de doar 95 de lei, redus de la 169 Lei. Click aici pentru a vedea produsul.

Tot o geantă, dar de dimensiuni mai mari și care se montează pe portbagajul bicicletei este Merida Urban XL. Cu o capacitate mare de 10 litri, aplicații reflectorizante, rezistentă la apă și un spate ranforsat, aceasta are un preț de achiziție de doar 175 de lei, redusă de la 319 lei, un discount de 45%. Click aici pentru a vedea produsul.

Mai există și o cască în completarea ofertei acestei săptămâni. Cu un preț de 179 de lei, redusă de la 259 de lei, Merida Charger în culoarea negru mat/albastru are 21 de fante de aerisire, coajă InMold, sistem de fixare 2D și plasă de insecte. O poți vedea aici.

KeroBike.ro

Kerobike se alătura de asemenea acestei liste și propune modelul Haibike Sduro FullSeven LT 8.0, cu acumulator mare de 625Wh, un motor Bosch de ultimă generație, amortizoare RockShox și transmisie Shimano XT/SLX, la prețul de 18.904 lei, redus de la 27.200 lei. Poți consulta modelul aici.

Trecem la un model de trekking, 4 High, cu acumulator de 500Wh, furcă cu suspensie, o transmisie Altus cu 9 viteze și anvelope Continental, la prețul de doar 10.703 lei, redus de la 15.290 lei! Poți vedea modelul aici.

Ultima propunere a celor de la Kerobike este Haibike AllTrail 4, model 2023, cu acumulator de 630Wh, roți de 27.5 inch și o transmisie Shimano Cues cu 11 rapoarte, dotată cu amortizoare Suntour plus un încărcător rapid. Poți vedea detalii aici.

SuportBicicleta.ro

Nou în această lista este magazinul SuportBicicleta.ro. Pentru această săptămână ne propun 3 produse și vom începe cu suportul Menabo Juza Twin Pack, suport cu prindere pe barele transversale, cu un design elegant, construit din aluminiu și care poate suporta o greutate de 15 kg per bicicletă. Prețul este foarte atractiv, de 759 lei. Îl poți vedea aici.

Mai departe, trecem la un suport cu montaj pe cârligul mașinii, de asemenea cu un preț foarte avantajos. Menabo Merak Rapid poate transporta 2 biciclete, din care una electrică dacă este nevoie, capacitatea sa maximă fiind de 45 kg. Este construit din aluminiu, se rabatează ca să ai acces la portbagaj și are un preț de 1.398 lei. Îl poți vedea aici.

Dacă ai totuși nevoie de un suport mai serios, tot pe cârlig, atunci Menabo Antares Plus este soluția. Cu un preț de 2.999 lei, acesta poate transporta 3 biciclete, se montează pe cârlig, suportă o greutate maximă de 60kg și este compatibil și cu e-bike-uri sau fatbike-uri. Îl poți vedea aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + ten =