Acum citesti
YT Jeffsy în ediția specială Uncaged 8

Uncaged 8: Nuts by Nature este denumirea completă a noii ediții speciale a lui Jeffsy, o bicicletă asezonată cu componente de top și care face parte din seria limitată Uncaged – variantă de top care este disponibilă de altfel pe mai multe biciclete din gama celor de la YT.

Așadar, aici avem același Jeffsy potent, cu mențiunea că va fi disponibil în doar 300 de unități, echipate cu suspensii de la Cane Creek, o apariție rară în echipările de bază ale bicicletelor în general. Așadar, pe acest Jeffsy se regăsește furca MKII și amortizorul pe aer Kitsuma, ambele oferind o cursă de 150mm, cu mențiunea că furca se poate extinde la 160mm.

Lista de goodies nu se ooprește însă aici: jante Crankbrothers Synthesis Enduro cu butuci Industry Nine sau o transmisie Sram GX Eagle AXS Wireless fac de asemenea parte din meniu – caseta de pinioane fiind livrată în formatul 10-52. Greutatea completă a bicicletei este de 14.5 kg.

YT Industries, Jeffsy Uncaged8

Cu un preț de achiziție de aproximativ 6.000 de euro cu siguranță nu este foarte ieftină, însă respectă politica de prețuri decente a celor de la YT și mai presus de toate, într-o serie limitată de doar 300 de bucaăți, cu siguranță va fi o prezență rară.

via YT

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 17 =