Acum citesti
YT Industries ROD pătrunde în competițiile de XC

YT industries nu sunt cunoscuți doar pentru bicicletele pentru sporturi extreme, precum DirtJump, SlopeStyle sau Downhill. La fel de îngrijit lucrat și arătos este și arma pentru competițiile de Cross Country, modelul denumit scurt, ROD.

Nu este clar de la ce provine denumirea, dar este evident că vorbim de un cadru de calitate: 1.440 de grame pune ROD pe cântar, iar ca bicicletă completă, doar 9.9 kg. O valoare bună pentru un hardtail din aluminiu.

Echiparea se face remarcată printr-o linie completă Sram X.0, de la sistemul de transmisie până la frâne. Șocurile sunt prealuate cu implicare mare de furca Rock Shix SID RLT, cu o cursă de 100 mm și o prindere cu un ax QR15. YT Industries mizează deci pe rigiditate, fapt ce va fi apreciat de către viitorul utilizator în cursă.

Cadrul este realizat din aluminiu 7005 pentru a obține o greutate scăzută. În ajutorul rigidizării cadrului, vine și un headtube conic. Fiind gândită pentru competiții, cei de la YT Industries au dotat modelul ROD cu un angrenaj cu două foi și o casetă cu 10 pinioane. Să mai amintesc faptul că brațele pedalierului sunt din carbon?

Frânele, mereu prezente la datorie, provin din gama Sram X0 și sunt dotate cu disc de 185 mm pentru roata din față și cu unul de 160 mm pentru roata din spate. Lista de bază este încheiată cu anvelopele Maxxis Crossmark 26 x 2.1, unele dintre cele mai ușoare din segment.

Multe alte informații despre YT Industries ROD sunt disponibile pe site-ul producătorului.

via YT Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + seven =