Acum citesti
Yike Bike 2010

Iti place cum suna? Numele tinde spre un produs de lifestyle si bine face, deoarece chiar asta este. Modelul, cel putin ciudat, produs de cei de la YikeBike, este o bicicleta prin definitia constructiei : are doua roti si pedale. Vorbim aici de o bicicleta electrica, ce poseda un acumulator high tech care se incarca in 30 de minute de pedalat (sau 10 km).

Constructia este realizata din fibra de carbon, bicicleta cantarind putin sub 10 kg, adica o valoare foarte buna. Pe langa toate aceste calitati, modelul celor de la YikeBike este si foldabil, deci poate fi compactizat foarte rapid si introdus in portbagajul masinii tale.

Producatorii au limitat modelul la 20 km/h, dar acesta este echipat complet pentru circulatia urbana : beneficiaza atat de semnalizaru cat si de stopuri de frana sau lumini. Desi motorul ce alimenteaza bicicleta este unul mic de doar 1kW, producatorul promite ca aceasta are un demaraj absolut suprinzator.

Intr-adevar modelul prefigureaza vehiculele viitorului pentru deplasarile prin oras, doar o simpla privire aruncata asupra lui, lamurindu-ne clar ca este vorba de o masinarie care nu face parte momentan din prezent. Un lucru cel putin adevarat, deoarece in momentul de fata se pot face comenzi care vor fi insa onorate in 2010.

via | YikeBike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − eight =