Acum citesti
XCM & XCO Kiddo Trophy Jariștea 2023

2023 reprezintă probabil cel mai încărcat sezon de până acum pentru ASC Alpha Mind. Cu un calendar care va cuprinde 3 competiții de ciclism pentru toate categoriile de vârstă și nivelurile de pregătire, asociația din județul Vrancea pregătește multe surprize și trasee captivante pentru cei ce le vor trece pragul. Competițiile organizate sunt: XCM Trophy Jariștea & XCO Kiddo Trophy Jariștea (22-23 iulie), Kids Race for Champion (5-6 august, reprezintă Campionatul Național de Șosea Copii) și Turul Vrancei Road Bike Trophy (19-20 august, găzduiește etapa a IV-a din Cupa României de Șosea Seniori, Juniori & Cadeți). Toate cursele enumerate anterior fac parte din calendarul competițional al Federației Române de Ciclism și și-au deschis de curând listele de înscriere. Dornicii care vor să ia parte la povestea concursurilor noastre, își pot asigura locul pe pagina web oficială www.alphamind.ro, la secțiunea „Competiții/ Evenimente”.

Prima competiție din calendar este destinată iubitorilor de mountain bike și se va desfășura în weekendul 22-23 iulie – XCM Trophy Jariștea. Pe lângă cursa aceasta, dedicată celor din categoriile de performanță și amatorilor care se va desfășura în ziua de sâmbătă, weekendul va avea în program și o competiție dedicată copiilor a doua zi – XCO Kiddo Triphy Jariștea, concurs care va găzdui a IV-a etapă din Cupa României de Mountain Bike pentru Copii, clasament extrem de important în cadrul Federației Române de Ciclism.

În cele două zile de cursă din Jariștea, participanții pot opta și pentru categoria cu formatul Family (copil+părinte), dar și la o cursă de E-Bikes (biciclete electrice), probă tot mai cunoscută și prezentă în competițiile de MTB din țară.

Înscrierile pentru ambele competiții se fac p https://racehub.ro/register/jaristea2023.

Mai multe detalii despre trasee, program și regulament, vă rugăm să accesați pagina oficială a competitiei – https://alphamind.ro/xcm-trophy-xco-trophy-22-23-iulie-2023/.

Eveniment Facebook – https://www.facebook.com/events/947854406368559.

Toate competițiile mai sus menționate sunt organizate în parteneriat cu Federația Română de Ciclism, Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, IPA Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primăria Vârteșcoiu, Primăria Cârligele și Primăria Jariștea.

Sponsorii evenimentelor sunt: Hyundai, Rikora, EthicSport, Vrancart, MyClinic Focșani, Școala de Șoferi Scorpion, Technobuilt.

Parteneri media: Monitorul de Vrancea, Sportul de Vrancea și Radio KissFM.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =