Acum citesti
(P) 10 ani de Menabo Romania prin SuportBicicleta.ro

Povestea SuportBicicleta.ro pornește în anul 2013 odată cu parteneriatul dezvoltat împreună cu Menabo, producător de cutii portbagaj, suporturi de bicicleta, suporturi de schi și snowboard, suporturi caiac-canoe și bare transversale. Practic SuportBicicleta.ro a luat ființă dintr-o necesitate foarte simplă. Ștefan Matei, fondatorul, s-a aflat într-o situație în care avea nevoie să transporte mai multe biciclete la un concurs de biciclete care are loc în fiecare an la Măcin.  

Compania ia astfel ființă și este sută la sută românească. Menabo România activează în zona de accesorii auto si velo cu adresare directa pe segmentul de oameni care au un stil de viata activ și sunt pasionați sau practicanți de sport.

Produsele pe care le comercializează Menabo România sunt adresate oamenilor ce aleg să călătorească în city break-uri sau vacanțe, oameni ce practică sporturi precum ciclismul, schiatul sau snowboarding-ul.

Deși business-ul a început la nivel micro, pe parcursul anilor interesul și nevoia pieței românești de produse din segmental auto-velo a crescut. Poziționarea Menabo România a fost una oportună, iar existența unui showroom fizici, laolalta cu prezența online, a crescut interesul clienților și a solidificat legătura cu aceștia.

În plus, echipa Menabo România a fost și este constant implicată în activități sportive, ciclism, călătorii sau city break-uri ceea ce a dus la o mai bună înțelegere a ceea ce clientul are nevoie. Practic, showroom-ul Suport Bicicleta România integrează și pasiunea proprie pentru acitivitățile respective, iar asta a fost un avantaj deoarece am putut înțelege mult mai în profunzime piața și necesitățile.  

Pe parcursul anilor Menabo România și-a accentuat prezența în piață și a continuat să crească menținând un echilibru între nevoile clienților și trendurile din piață.

Astfel, Menabo România sosește pe piață cu o gamă versatilă de:

Suporturi de bicicletă

-Suporturi schi

-Suporturi snowboard

Bare transversale și profesionale

Cutii portbagaj & accesorii de travel  

Magazinul Suport Bicicleta România a fost prezent mai întâi pe piața digitală atunci când vine vorba de vânzări și comerț. Magazinul fizic și showroom-ul din București au devenit o necesitate și o extensie necesară pe parcursul anilor. Totul pentru că cererea în creștere a schimbat comportamentul și profilul de clienți. Aceștia au început să prefere interacțiunea fizică cu produsele, iar asta s-a tradus în mai multe vanzări și mai mulți pasionați de sport și traveling multumiți.

Totodată, prezența în magazinul fizic a dus și la o fidelizare mai eficientizată. Asta deoarece încrederea clientului în produsele comercializate de Menabo România a crescut odată ce i s-a oferit posibilitatea de a le vedea și a le testa fizic în showroom.

Produsele pe care Suport Bicicletă le comercializează sunt deja consacrate în piețele și obiceiurile de outdoor ale țărilor vestice.

În România piața pe care activăm noi este încă la început, dar românii încep să înțeleagă importanța acestor tipăuri de echipamente atunci când pleacă la plimbări, concursuri,  cu bicicleta, cu cortul sau cu diverse bagaje pe care sunt nevoiți să le aducă cu ei în călătorie.

Un exemplu concret este gama de suporturi de bicicletă. În urmă cu ceva ani nimeni nu concepea să folosească un astfel de suport pentru a transporta una, doua sau trei biciclete. Cu toate acestea, românii au înțeles, treptat, importanța unui astfel de accesoriu auto-velo. De ce?

Atunci când pornești la drumeție, cu familia ori prietenii, dar decideți să luați și bicicletele, e important să le transportați într-un mod corect și mai ales sigur. Oricine decide să transporte bicicletele în modul ,,clasic” în interiorul mașinii se expune unui risc major de accidentare.

Pe lângă faptul că alegând să transporți așa bicicletele ocupi spațiu prețios din habitaclu, dar mai important de atât e foarte riscant să faci acest lucru deoarece la orice frânare bruscă sau impact minor bicicletele vor putea deveni arme albe.

Astfel, de 10 ani Menabo România furnizează și oferă soluții eficiente de transport pentru pasionații de sport, pasionații de pedalat, cei care au nevoie de soluții de transport în city break-uri sau călătorii, pasionații de schiat sau de snowboarding, pasionații de sporturi nautice cu caiac și nu numai.

Pentru următoarea perioadă misiunea Menabo România este să continuie să înțeleagă cât mai bine necesitățile celor ce duc un stil de viață activ.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − one =