Acum citesti
WTB lansează propriile anvelope pentru ciclocros, cu tot cu jante

Având parte de o perioadă de renaștere, ciclocrosul devine o disciplină accesibilă tot mai multor persoane dacă este să judecăm după multitudinea de noi componente care apar. Pe această listă își înscrie numele și WTB, compania lansând un model de anvelopă tubeless, dar și o jantă care să îi pună în valoare caracteristicile.

wtb

Anvelopa, pe numele acesteia Cross Wolf, este compatibilă cu sistemul tubeless și are o dimensiune de 700x32C. Carcasa conține 2 tipuri de cauciuc, unul mai rezistent pentru partea centrală și unul mai aderent și mai puțin rezistent pentru părțile laterale, pentru a oferi performanțe mai bune în viraje.

Cât despre janta ChrissCross, aceasta este fabricată din aluminiu WT69, un material dezvoltat de compania producătoare despre care aceasta spune că este mai rezistent ca aliajele din seria 6000 cu 20%. Pentru o compatibilitate sporită cu anvelopa Cross Wolf, inginerii WTB au realizat un profil al jantei cu niște margini adaptate perfect talonului acesteia, astfel că se poate rula pe aceasta și dacă presiunea este mai mică decât cea recomandată, micșorând riscul vreunui incident.

Via WTB

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 9 =