Acum citesti
Woho oferă genți cu sistem de stabilizare pentru bicicletă + un gravel bike

Woho, o companie ce a debutat în 2015 pe Kickstarter cu un mini-tool, s-a dezvoltat mult și are acum o colecție interesantă de genți pentru ture de aventură pe bicicletă și chiar o bicicletă gravel numită Wildcard. La un preț doar 660$ cadrul Wildcard este confecționat din oțel cromat tratat anticoroziune și are puncte de prindere pentru orice fel de geantă, bagaj sau accesoriu imaginabil.

Iar datorită dropout-urilor interschimbabile prinderile vor funcționa cu orice standard de ax de șosea și se vor putea monta remorci fără probleme în zona frânelor. Punctele de montare a accesoriilor și genților sunt peste tot pe cadru și pe furcă și permit folosirea oricărei genți din colecție, sau chiar a tuturor genților deodată!

Un element foarte interesant e stabilizatorul pentru geanta de sub șa, sistem ce se montează pe șinele șeii și se extinde în spate în jurul genții, minimizând mișcarea laterală a acesteia. În plus acesta conține prinderi pentru încă două bidoane cu apă.

Pentru cei ce doresc ceva mai sportiv, noua bicicletă Double Ace Ti este un gravel de competiție, ce minimizează numărul punctelor de prindere în favoarea vitezei și greutății reduse.

Dimensiunea maximă a anvelopelor scade puțin la 700×40 sau 650×47, cablurile sunt rutate prin interiorul triunghiului principal iar dacă se renunță la schimbătorul față se poate instala cablul intern pentru o tijă dropper.

Există și o versiune din oțel a modelului Double Ace, aceasta folosind tuburi Columbus Life și Max cu forme alese pentru a prioritiza confortul față de viteză. Chainstay-urile sunt ușor curbate, top tube-ul e ceva mai coborât iar dropout-urile sunt interschimbabile.

Ambele modele Double Ace folosesc monobloc PFBB30 față de cel clasic filetat de pe Wildcard. Modelul din titan are un headtupe conic de 44 mm iar cel de oțel unul conic standard, ambele fiind echipate cu furcă din carbon. Prețurile nu au fost încă anunțate.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − four =