Acum citesti
Weekend-ul următor avem XCO-ul la Câmpulung Muscel alături de maratonul Lupii Dacilor

Se anunta un adevarat festival dedicat mountain biking-ului in perioada 2-3 Octombrie la Campulung, judetul Arges.

2 zile cu 2 evenimente distincte de mountain bike pe trasee marca Razvan Juganaru:

  • Sambata, 2 Octombrie are loc MTB Academy Cup, o cursa de XCO dedicata atat profesionistilor cat si amatorilor, pe un traseu menit sa stimuleze secretia adrenalinei si sa tina in priza atat participatii cat si spectatorii. Anul acesta, concursul va gazdui si etapa nr. 3 din Cupa Nationala de XCO, prin urmare va fi un adevarat spectacol si o competitie pe masura.
  • Duminica, 3 Octombrie va avea loc deja cunoscuta cursa, Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului cu trasee pentru fiecare tip de rider si nivel de antrenament:
  • Traseul scurt de 14 km cu aproximativ 200 m diferenta de nivel, dedicat atat turei de agrement de tip necompetitiv cat si cursei copiilor, pentru cei cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani.Noutatea este ca acum pot participa la tura de agrement si cei mici. Este traseul ideal pentru cei ce vor sa guste din distractia pe 2 roti pe un traseu marcat, impreuna  cu familia, prietenii sau colegii. 
  • Traseul Standard de 29 de km cu aproximativ 660 m diferenta de nivel pentru toti cei cu varsta peste 14 ani dornici de o experienta de mountain bike echilibrata, cu poteci si privelisti ce numai urcusurile si coborasurile, le pot oferi.
  • Traseul de E-MTB ce se va desfasura pe acelasi track ca traseul standard, dedicat celor cu varste peste 14 ani ce vor sa guste din experienta de MTB pe repede inainte. 
  • nu in ultimul rand, Traseul Epic pentru cei ce vor sa isi depaseasca limitele, sa ajunga sa se bucure de privelisti de la inaltimile masivului Iezer Papusa si de coborari pline de adrenalina chiar pe celebrul Ciocanu.

Noutațile acestui an sunt: cursa de E-MTB, cursa copiilor si tura de agrement, la care pot lua parte atat parintii si prietenii cat si copiii. Poate fi ocazia ideala chiar si a unui mini team building intre colegi.

Toate acestea se desfasoara evident sub umbrela Riders Club, cu servicii si atmosfera menite sa incununeze frumusetea traseelor si fericirea de la linia de finish.

Detaliile si inscrierile se pot accesa pe www.ridersclub.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =