Acum citesti
WTB Ranger, anvelopă cramponată pentru gravel bike

wtb-ranger-275x2-xc-gravel-cyclocross-road-plus-mtb-tire01Se pare că după apariția pe piață a bicicletei Cannondale Slate, probabil prima cursieră de serie mare cu roți de 27.5 și anvelope de 2.0, producătorii au început să ia în serios acest trend. Teoretic, roțile de 27.5 cu anvelope 2.0 au același diametru exterior cu cele de 28 cu anvelope 700x23c, dar oferă aderență și confort sporit off-road.

wtb-ranger-275x2-xc-gravel-cyclocross-road-plus-mtb-tire05WTB Ranger este o anvelopă nouă care numai a anvelopă de cursieră nu arată. Profilul seamănă mai mult cu Schwalbe Nobby Nic! Ea a fost prezentată în avanpremieră la Sea Otter Clasic, alături de modelul mai balonat de 26×3.0, ultimul fiind deja prezent pe multe biciclete din expoziție.

wtb-ranger-26x3-plus-mountain-bike-tire01-600x400Ranger vine probabil în gama de gravel după modelul rapid Horizon 27.5x47c și modelul cu crampoane mai mici Riddler.

Nu au fost prezentate detalii suplimentare despre data apariției pe piață sau de spre preț, dar probabil va fi asemănător cu cel al altor modele cu carcasa TCS, în jur de 70 de euro.

Probabil la ora actuală anvelopa încape pe destul de puține cadre de gravel, dar cu siguranță în viitor acest lucru se va schimba, producătorii lăsând spațiu pentru anvelope din ce în ce mai balonate.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =