Acum citesti
Vittoria lansează o colecție nouă de anvelope ciclocros/gravel

Odată cu cursa de gravel Land Run 100 din SUA, Vittoria a lansat o colecție de 3 noi anvelope: Terreno Dry, Terreno Mix și Terreno Wet. Acestea folosesc 3 compuși de cauciuc diferiți pe calea de rulare și au inclusă și tehnologia Graphene, oferind astfel rulare cu viteză, rezistență mare în timp și aderență foarte bună.

 

După cum sugerează și numele, fiecare model este optimizat pentru un anumit tip de teren. Vittoria spun că duritatea cauciucului este repartizată pe calea de rulare acolo unde este mai mare nevoie de ea. Cele trei profile oferă performanță pe orice teren este nevoie.

În imaginile de mai sus este modelul Terreno Dry, cu profil direcțional, crampoanele mici hexagonale oferind rulaj rapid iar cele mai mari de pe lateral oferind aderență în viraje.

Terreno Mix este destinat condițiilor variate, când nu e nici foarte ud dar nici uscat.

În final, Terreno Wet este proiectat pentru teren ud și noroi. Acest cauciuc a fost ales de echipa Vittoria în cursa Land Run 100 care s-a dovedit a fi rece, udă și noroioasă iar la final au fost încântați să raporteze zero probleme.

Modelele Terreno sunt disponibile ca baieu în dimensiunile 700x31c și 700x33c pentru Cyclocros și cu carcasă tubeless ready Vittoria TNT în dimensiunile 700x31c, 700x33c și 700x40c pentru gravel, cu protecție mărită pe laterale.

Momentan modelele vor fi lansate doar în SUA în luna aprilie la prețul de 69.99 USD bucata pentru cele tubeless ready, greutățile nefiind încă disponibile. Probabil mai târziu în cursul acestui an vor fi disponibile și în Europa.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și sperăm că și pe pagina importatorului în România cât mai curând.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 9 =