Acum citesti
Vision Metron dezvăluie gama de roți de șosea pentru 2014

De câțiva ani, Vision Metron s-a străduit să dezvolte o gamă de roți numai din carbon, lucru care finalmente i-a ieșit acum, în prag de sezon 2014. Dacă nu cu multă vreme în urmă, Metron 81 TT era singura pereche de roți din carbon, acum gama numără încă două perechi în plus, toate 3 în versiunea pentru baieuri sau anvelope convenționale.

vision_metron_80

Cele 3 modele se adresează principalelor 3 necesități întâlnite pe șosea. Astfel, setul Metron 40 este destinat cățărărilor, Metron 55 etapelor de plat unde este necesar un plus de aerodinamică, pe când Metron 81 rămân în continuare dedicate contratimpului și triatlonului. De notat este că toate cele 3 modele au jante profilate, numărul din denumire reprezentând dimensiunea profilului în milimetri.

Metron 40 se remarcă în postura de cel mai ușor set, cu o greutate de 1.320 de grame, cu un preț recomandat de 2.299$. De asemenea, cele 3 modele au fost proiectate având în vedere o rezistență aerodinamică pe cât se poate de redusă, dar au fost dotate și cu butuci a căror rulmenți prezintă un coeficient de frecare mai mic.

Via Vision Metron

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 17 =