Acum citesti
Vibram Furoshiki, talpa ta de relaxare

Vibram-FuroshikiDupă ce au scos pe piaţă inovatoarele încălţări Five Fingers care au revoluţionat într-o oarecare măsură lumea alergării în picioarele goale, Vibram vin cu o nouă idee năstruşnică: Furoshiki, o talpă care se înfăşoară pe picior exact ca o eşarfă. Furoshiki sunt foarte uşoare şi se încalţă foarte uşor, oferind aderenţa necesară atunci când este nevoie.

După părerea noastră, Furoshiki ar putea fi un înlocuitor bun al clasicilor şlapi în cazul cicloturiştilor sau al celor care fac ture de mai multe zile pe bicicletă şi au nevoie de o pereche de încălţăminte pentru momentele când nu sunt pe bicicletă şi picioarele au nevoie de un pic de relaxare.

În plus, Furoshiki vin într-o gamă largă de culori, pentru toate gusturile.

Iată ce spun cei de la Vibram despre acest produs:

„Uşoare, sofisticare şi colorate, noile Furoshiki – tălpile ce se înfăşoară de la Vibram® – sunt uşor de transportat şi se adaptează uşor la orice suprafaţă datorită designului inovator al tălpii, care garantează confort şi rezistenţă. Perfecte pentru timpul liber, Furoshiki reprezintă un nou moment de cotitură în lumea încălţămintei: pantofi pentru utilizare zilnică, un aspect unic şi original, împreună cu tehnologia Vibram® care a fost mereu sinonimă cu calitatea vreme de peste 75 de ani.”

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + three =