Acum citesti
VeloCityLight, un stop care indică viteza cu care te deplasezi

În numele siguranței s-au făcut multe din accesoriile sau adaptările diferitelor produse pentru bicicliști, iar VeloCityLight nu face decât să lărgească această listă. Principala noutate a stopului stă în faptul că afișează viteza cu care te deplasezi, astfel încât să îi ajute pe cei care vin din spate să își facă socotelile mai bine pe măsură ce se apropie de tine.

stop

Inventatorii stopului și-au lansat campania de finanțare pe eternul Kickstarter.com, însă merită să ne oprim puțin asupra motivelor pentru care ei cred că VeloCityLight joacă în altă ligă în comparație cu stopurile clasice, deși este compatibil doar cu ciclocomputerele dotate cu tehnologie ANT+.

Ei susțin că o lumină roșie simplă este o simplă lumină roșie în trafic și asta reduce considerabil șansele să evidențieze vehiculul pe care îl semnalizează. Asta în timp ce un număr are șanse mai mari să transmită un mesaj util șoferilor sau altor participanți la trafic aflați în spatele celui care posedă un VeloCityLight. Practic, acest stop se distinge mult mai ușor în aglomerația vizuală de pe un drum. Cât de convingătoare au fost aceste explicații rămâne la latitudinea fiecăruia să constate.

Dintre trăsăturile tehnice amintim cele 4 niveluri de intensitate, cip ANT+ care se conectează la un ciclocomputer pentru a afișa viteza, greutate de 65 de grame, un total de 48 de LED-uri și dimensiunea de 110mm x 60 mm x 20mm. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina sa de Kickstarter.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + two =