Acum citesti
Vârf de gamă: YT Industries Tues 2.0 Limited Edition cu un preț special

yt_industries_tues_20_ltd_2014Vârful de gamă în materie de biciclete de downhill, al nemților de la YT Industries, poartă denumirea de TUES 2.0 LTD și va fi disponibil în ediție limitată. Lăsând la o parte faptul că puțini fani ai mărcii vor putea achiziționa acest model, aceștia o vor putea face doar în data de 11.12.2013 la un preț (foarte) special de doar 2.999 euro. Adică, aproape un mizilic raportat la echiparea bicicletei.

Las aspectul la aprecierea voastră, deși trebuie să recunosc că mă impresionează profund și o să trec la câteva precizări despre echipare, ca să înțelegi mai bine de ce prețul este atât de mic pe lângă ceea ce oferă. Geometria New School, așa cum o denumesc cei de la YT Industries, implică un unghi al headtube-ului de 63.5 grade și un unghi al seat tube-ului de 74 de grade. În plus, lungimea chainstay-ului este variabilă (425 – 435mm) datorită drop-out-urilor special gândite în acest sens, care măresc sau micșorează ampatamentul bicicletei în funcție de necesități. Suspensia de spate V4L și-a dovedit deja eficiența în ultimii 4 ani și lucrează împreună cu un amortizor Marzocchi Moto C2R, cu o cursă de 208 mm. Pe față, veghează o furcă cu o cursă de 200 mm, Marzocchi 380 C2R2 TI. Ambele amortizoare sunt modele de ultimă generație și pot fi configurate în funcție de preferințele tale. Frânele provin de la Avid, modelul X0 Trail și sunt dotate cu discuri de 200 mm. Sistemul de transmisie cu 10 pinioane este compus din piese Sram X0 și E.13, iar roțile provin de la Mavic, modelul Deemax Ultimate.

Cei de la YT Industries vor seta fiecare bicicletă în funcție de greutatea cumpărătorului, astfel încât s-o primești direct reglată și gata de luptă. Nu se precizează câte exemplare sunt disponibile, știm doar că modelul va fi disponibil pentru o singură zi în magazinul online al celor de la YT, începând cu data de 10.12.2013, orele 23:00, ora UK-ului (sau 11.12.2013, orele 01:00, ora României). Plata trebuie făcută în termen de maxim 10 zile, iar bicicleta este livrată în maxim 3 săptămâni.

Detalii pe yt-industries.c0m.

via YT Industrie

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + eight =