Acum citesti
Un weekend cu FreeRider la munte: 18-20 august

Dacă ești liber în weekend-ul 18-20 august și vrei să petreci 3 zile cu FreeRider (Dragoș Mitroi și Andrei Diaconu) pe traseele din zona Muscelului, te invităm cu mare drag la Casa FreeRider, de unde zilnic vom pleca într-o nouă aventură. În funcție de nivelul grupului vom alege și traseele, de comun acord.

Cu ce biciclete vom merge?

De principiu fiecare vine cu bicicleta lui. Cei care nu se descurcă prea bine la deal, pot închiria de la noi o bicicletă electrică, dar trebuie să-și ajusteze viteza în funcție de ceilalți (nu ne alergăm tot weekend-ul și nu facem concursuri). Sau poți veni cu propria-ți bicicletă electrică sau, de preferat, mecanică.

Putem merge și în Piatra Craiului. Grupul decide.

Cum arată traseele?

Planul inițial este de a urca prima zi, vineri, la Strâmtu (aproximativ 30 de km cu 800m diferență de nivel), cu coborâre spre Nămăiești. Apoi sâmbătă, putem urca spre Iezer și coborâm spre Albești unde facem și o pauză de masă la Păstrvăria Brătioara (distanță aproximativ 40 de km cu 1.000m diferență de nivel). Duminică este zi de Ciocanu, unde ne propunem să dăm 5-6 ture și unde putem urca cu shuttle-ul. De reținut că nu facem vreun maraton, mergem la plimbare și ne simțim bine.

Sau putem merge la Dragoslavele, pe un traseu superb.

Cazarea?

La Casa FreeRider, câte două persoane în cameră, în paturi separate cu baie proprie. Numărul maxim de persoane este astfel limitat la 8. Fotografii cu cazarea pot fi văzute aici.

Mâncarea?

O comandăm de la un restaurant din apropiere, atât micul dejun cât și cina. Masa de prânz o pregătim noi (sub forma unui sandwich pe care să-l consumăm pe drum) sau ne oprim la unul dintre restaurantele care ne ies în drum.

Spre Iezer.

Ce altceva mai facem?

O să avem și sesiuni de pumptrack unde ne vom cronometra. Așadar, sunt și ceva lecții de skills incluse în pachet. Dacă ai întrebări legate de cum să te dai pe bicicletă sau întrebări tehnice, îți răspundem cu mare plăcere.

Dacă ne întoarcem în timp util din tură, mergem să facem și o baie.

Bikewash și service

Îți poți spăla la noi bicicleta după tură, iar dacă întâmpini vreo problemă tehnică, vom face tot posibilul s-o rezolvăm cu sculele din atelier.

Cât costă distracția?

Costul pachetului pentru întreg weekend-ul cu cazare inclusă și transport cu remorca (dacă va fi cazul) este de 890 lei/persoană, dacă vii cu bicicleta ta. Dacă dorești un e-bike pentru această perioadă, îți putem închiria unul la un preț special de 100 de lei/zi (total 1.190 lei/persoană).

Pentru înscrieri te rugăm să ne trimiți un e-mail pe echipa @ freerider . ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =