Acum citesti
Un șofer intolerant șicanează un biciclist în trafic

Astfel de evenimente se petrec zilnic în trafic, însă doar puține ajung să fie filmate. Evenimentul de față a fost publicat ieri, pe YouTube. Care este părerea voastră despre reacția șoferului?

Vezi Comentarii (33)
  • Ceva tipic pentru Romania si ceva tipic pentru cei din Iasi.Imaginile sunt filmate in Iasi.Cu filmarea ar trebui mers la politie avand in vedere ca are numarul de inmatriculare si implicit are si fata soferului.Nu se mai poate asa ceva.

  • Politia nu te va ajuta, legea e de asa natura in scumpa noastra tara incat mizeriile ca cel cu masina sa fie acoperiti, mai exact daca va merge la politie cu materialul filmat i se va comunica ca nu este omologat aparatul sau ca nu au ei codec-uri pentru alte aparate decat ale lor, lucru ce il stiu de la un prieten care filmeaza si pozeaza des astfel de cazuri in Timisoara, deci ramane sa te aperi cu bicicleta ridicata pe o roata si de inteles atitudinea biciclistului din Bucuresti cu taximetrul.. cand legea nu te apara ce-ti mai ramane?!

  • Alex Bartiş: mai sunt moldoveni care sunt si soferi pe langa biciclisti. Nu generaliza. Subiectii in cauza au facut o greseala care ne poate costa viata pe oricare dintre noi biciclistii. Dar nici atitudinea celui care a filmat nu indeamna la calmitate in trafic. Degeaba ii spui bizonului de 200 de kile ca era sa te darame de pe bicicleta. Data viitoare la fel face.

  • CE iDiOT spune ca scrie in codul rutier dar nu avea mai aproape de un 1.5 m lateral, Acel sofer si pasageri sunt atat de imbecili cat si porci!

  • @Alex Bartiş: In „zona Moldovei” se circula mult mai civilizat decat in partea de sud a tarii, mai ales decat in Bucuresti.

  • Eu de cate ori trec prin zona aia, trebuie sa am un baston la mine, si rar se intampla sa nu-l folosesc. Prin Sud nu prea am trecut, dar in Ardeal nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva

  • Eu l-am ars pe un taximetrist cu o filmare de genul. Am trimis frumos filmarea impreuna cu o reclamatie scrisa, pe mail, la politia romana, dupa care am fost contactat de catre ei. Am fost si am dat cateva declaratii, iar taximetristul a fost amendat.

  • Sunt Focsanean relativ proaspat revenit in urbe dupa 10 ani de stat in Bucuresti. Aprecierile astea vis-a-vis de discplina in trafic prin diferite parti ale tarii sunt pure subiectivisme rupte din context. Nesimtiti sunt peste tot in egala masura, parerea mea. Rinocerii din video sunt inca un caz din multe altele.
    Pana acum nu am avut nici un caz nefericit care sa merite mentionat dar in acelasi timp respect regulile cat pot si incerc sa nu stanjenesc traficul. In schimb, in acelasi timp, prietena mea a fost trantita (nimic grav, de altfel) in mijlocul unei interesectii iar scuza a fost „Imi pare rau, nu te-am vazut!”.
    Traim intr-o tara cu un nivel de civilazatie foarte slab sau poate neomogen dezvoltat, asa ca daca vrem respect trebuie sa porneasca de la noi ca sa primim macar pe jumatate inapoi.

  • E foarte bun sfatul cu respectatul regulilor, mai ales ca omul din clip nu a gresit cu nimic 😀

    Trebuia mers la politie, de fapt sunat imediat la 112 ar fi fost si mai bine. Adevarat, nu se considera proba in instanta inregistrarea video facuta cu aparatul personal, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa depui plangere si nu inseamna ca nu se va solutiona favorabil.

    Foarte periculos si ce s-a intamplat dupa tentativa de omor (pentru ca asta a fost chiar daca idiotul era constient sau nu), cretinul a iesit din masina si a venit langa biciclist care inca nu coborase de pe bicicleta, asa ceva nu trebuie sa se intample.
    Daca are ceva de zis sa spuna de la 2m distanta, daca a incercat sa te omoare cu masina e foarte posibil sa incerce si sa sara la bataie. Fie il avertizezi sa nu se apropie, fie te indepartezi tu, fie varianta nr 3 (intelege fiecare ce vrea prin asta). Nu se sta la discutii cu cretinii astia de la 20cm departare.

  • niste dobitoci,porci si imputiti! si soferul,si prostul de langa!…si eu mai patesc asa,merg cu bitza la serviciu,si trec prostii cu viteza pe langa tine,pe banda 1,mai sa te dea jos!….ordinari!NU AVEM LEGE!e doar pt.prosti….smecherii…sunt de valoare in tzara asta……ne meritam soarta!
    si astea se intampla in Brasov….

  • Alt rahat made in Romania, cica video nu e proba – doar in tara asta pentru ca in restul lumii civilizate poti filma si cu telefonul si e proba. Astea sunt metode de a incuraja infractiunile si de a descuraja oamenii. Pana nu le confisti masina cum se face in unele tari din vest nu o sa se potoleasca nemernicii nici peste 100 de ani.

  • Asta ca tot zice in noul cod rutier ca biciclistii trebuie sa circule pe acostament. Daca pe acostament sunt parcate masini, si inca la distanta de bordura….Niste frustrati care acasa sunt sub papuc si pe drum sunt zei ai razbunarii.

  • @corny astfel de lucruri se intampla in toate orasele din tara si problema nu e ca nu avem lege ci ca nu se aplica, din cauza acestui fapt numarul acestor specimene a crescut foarte mult, sa stii ca si in vest ar fi soferi de genul asta daca nu ar fi sanctionati in secunda 2, asta e diferenta de fapt, la noi nu patesti nimic pe cand occident daca ai parcat aiurea in maxim 10-15 minute vine cineva si iti da amenda 😉

  • D-astia sunt peste tot. I-am intalnit si in Constanta, si in Bucuresti, si oriunde am fost cu bicicleta. Nu poti sa-i bati, ca oricum sunt prosti si intri tot tu la bucluc. Dar unuia ca asta filmat cred ca poti sa nu apesi frana cand iti taie calea.
    Imi pare foarte rau ca legile sunt tot mai proaste pentru biciclisti, avand in vedere ca sunt facute de grasi imbuibati si plictisiti care merg doar in masini.
    „Taranul de oras e cel mai prost animal.”

  • In Romania ar trebui sa va lasati de bicicleta cu traficul si soferii de aici. Soferu bizon, pasageru din dreapta incerca sa-i explice ca-i mai bine sa circule cat mai pe dreapta ca sa nu crape pe sosea… Iar voi toti biciclistii ar trebui sa faceti plangere la autoritati sa va faca pista pentru bicicleta ca in orice tara civilizata, ca sunt obligati sa faca asta, altfel o sa incurcati bizonii si va puneti si viata in pericol.

  • Vreau sa mai vad bizoni pe bicicleta. Vreau sa vad soferi batuti de biciclisti! Injurati-ma , dati cu pietre, dar asta ma linisteste!!!

  • Prefer sa ignor profesionistii astia. Franeaza si lasa-l sa castige. Asa a invatat la scoala. Iti pierzi timpul incercand sa educi astfel de personaje. Ei pot fi educati numai de unii de dimensiunile lor si legea violentei din pacate.

  • Frate asta se intampla si in Cluj. Ba chiar de multe ori te trezesti ca isi scot mana pe geam si te bat pe spate sau incearca sa te prinda de mana:|. Chiar imi pare rau sa vad ca uni sunt niste animale in trafic si apropo…..baieti astia destepti din clip, sau oprit fix pe trecerea de pietoni. Oare legea ce zice despre asta? ia sa vedem :))

  • Si soferii sunt de vina, dar sunt si multi biciclsti care pun probleme in trafic! Ii iubesc pe aia de merg pe contrasens in ideea in care or sa fie mai bine vazuti sau vad ei mai bine masinile si ma iau de ei in mod special cand sunt pe bicla Pana nu se delimiteaza spatile de circulatie, o sa tot avem situatii asemanatoare!

  • Problema este ca politia nu va face nimic desi exista filmul si dovezile. Se va invoca urmatoarele fapta nu a fost filmata cu un dispozitiv autorizat adica radarele sau camerele cu care sunt echipate masinile de politie. Eu am intrat cu bicicleta in masina politiei care iesa cu spatele din curtea politiei cu geamurile aburite de nu avea cum sa vada prin ele. A trebuit sa platesc reparatiile masini,plus o amenda pentru tulburarea linisti publice. ca masina poiltiei era in misiune dar nu avea semnalele luminoase si acustice pornite.

  • Ar trebui sa-si mai miste fundul ala din masina si sa faca putina miscare, cred ca n-ar mai avea aer sa se certe cu altii in trafic…

  • Meltean cu burdihan … agresivitate in trafic si tupeu cat cuprinde … trebuia doua scatoalce la fiecare si pi’ci ti-e drumu, data viitoare sa respecte pe cei in trafic 😉

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + eleven =