Acum citesti
Un nou și minunat traseu pe Ciocanu, este gata!

După cum bine știi, Geo Simion este persoana care se ocupă de traseul de pe Ciocanu. Cu foarte puțin ajutor și cu fonduri proprii, acesta a reușit să pună pe picioare un adevărat parc de distracții pentru pasionații de biciclete, a cărui dezvoltare continuă și acum. Cel de-al doilea traseu construit de acesta este aproape gata, mai are nevoie de mici ajustări și de unele contrapante, în rest, totul se prezintă minunat. Un al 3lea traseu este deja în lucru, dar pentru că l-am parcurs pe zăpadă, nu am putut trage nicio concluzie clară.

În ceea ce privește acest traseu, plecarea se face dintr-un punct mai sus situat decât cel de la Mânăstirea Ciocanu, de unde se pleca pe traseul inițial. Are mai multe contrapante, este foarte rapid și tehnic în unele locuri, are jump-uri dar și câteva porțiuni abrupte care începătorilor le vor da de cap. Este mult mai distractiv decât primul traseu, are 25% urcări și 75% coborâri, un traseu aproape perfect de enduro.

Mai jos, este filmul cu diverse secțiuni ale traseului. Nu uitați, cei care doresc să doneze pentru crearea de noi trasee, sunt rugați să-l contacteze pe Geo pe Facebook. Orice mică donație este de ajutor, căci nimeni nu poate investi din propriul buzunar la infinit. În plus, este foarte accesibil, aflându-se la doar 130 de km de București. Așadar, la vară, vei avea unde să te distrezi. Alte informații poți obține pe [email protected].

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =