Acum citesti
Un nou proiect: Transilvania Bike Trails

O echipă formată din câțiva bicicliști din Arad, Oradea și Timișoara, colaborează cot la cot pentru promovarea Transilvaniei, atât în țară cât și în străinătate. Ei au decis s-o facă altfel decât broșurile agențiilor de turism, mai precis, direct din șaua bicicletei. Ideea a prins contur după ce o parte dintre ei, au decis să străbată Munții Apuseni pe bicicletă, în vara anului trecut. Aventura a fost pe cinste, dat fiind faptul că s-a întins pe parcursul a 3 zile și a străbătut tot atâtea județe, doar cu bicicletele, corturile și sacii de dormit.

transilvania_bike_trails

Pentru anul acesta au în plan mai multe ture, printre care și circuitul bisericilor fortificare. În echipă îi regăsim pe Mircea Csordas, Romi și Mariana (Solitarii Arad), Lutzifer, Mihai Viorel, Bărbat Coriolan Emmanuel, Muscan Gabriel, Răzvan Onaca și Cosmin Popa.

Un film cu aventura de anul trecut pe două roți poate fi văzut mai jos. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina lor de Facebook. Iar în încheiere, le urăm mult succes în realizarea proiectelor din perioada următoare!

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − one =