Acum citesti
Un nou GoPro la orizont: Hero 3 Plus

Nici nu a fost lansat bine noul Hero 3, că cei de la GoPro anunță deja un alt model, Hero 3+ care nu este chiar un upgrade așa cum ar trebui să reiasă din denumire. Este vorba despre un model ale cărui dimensiuni sunt cu 20% mai mici decât cele ale modelului actual, asta însemnând că noua cameră a devenit mai compactă, oferind în același timp o autonomie cu 30% mai mare pentru acumulator. Au fost utilizate lentile noi, iar software-ul a fost de asemenea îmbunătățit. În mare, aproape fiecare aspect a fost regândit și schimbat.

noul_go_pro_hero_3_plus_2014_1

Noul GoPro Hero 3+ va fi oferit în versiunile silver și black edition. Silver edition va avea un procesor de 2 ori mai rapid decât actualul modelul, va putea filma la rezoluția de 1080p cu 60 de fps și la 720p cu 120 fps, va avea un transfer Wi-Fi de 4 ori mai rapid și va fi cu 15% mai mic decât modelul actual.

noul_go_pro_hero_3_plus_2014_2

Față de avantajele enumerate mai sus, noul Hero 3+ Black Edition va beneficia de un transfer Wi-Fi mult mai rapid, va avea un nou mod SuperView care reprezintă un unghi wide și mai mare decât cel actual și funcția de Auot Low Light pentru a filma mai bine în condiții de lumină slabă. Noile lentile urmează a oferi o imagine mai clară, mai sharp, la o calitate mai bună. Prețul pentru Silver Edition va fi (în Statele Unite ale Americii) de 299$, pe când Black Edition va costa 399$.

Mai mult, cei de la GoPro au lansat și un nou accesoriu, Jaws Flex Clamp, care beneficiază de un braț mai lung și poate fi fixa camera pe diverse obiecte, astfel încât să obții perspective noi atunci când filmezi.

noul_go_pro_hero_3_plus_2014_3

De asemenea, software-ul pentru editarea filmelor a fost reproiectat, fiind acum disponibil în versiunea 2.0 și putând fi decărcat de pe site-ul celor de la GoPro.

via GoPro.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 2 =