Acum citesti
Ultima strigare pentru VLC Mountain Sports!

Weekend-ul 13-14 august se anunţă unul foarte încărcat la Ciunget, judeţul Vâlcea, aici urmând a se desfăşura festivalul VLC Mountain Sports. Activităţile debutează sâmbătă, cu o vizită la hidrocentrala Ciunget, situată la o adâncime de 140 m sub talvegul râului Latorița, urmată de clase de body-awakening – un antrenament complex de forța și exerciții cardio, yoga, dar şi un concurs de orientare turistică şi unul de alergare pentru copii.

afis vlcDuminică, lucrurile devin şi mai serioase, ziua fiind dedicată curselor de mountain-bike şi de trail running. Pentru mountain-bike, tura lungă măsoară 70 de kilometri şi se anunţă ca un test serios pentru riderii cu experienţă, care vor avea de urcat aproximativ 40 de kilometri, iar coborârea, din punctul de maximă altitudine al traseului, adică de la 1821 de metri, nu are cum să nu fie decât… tehnică! Există însă şi două variante mai “blânde” de traseu, întrucât evenimentul se doreşte a fi unul dedicat întregii familii, variante care măsoară 40 şi respectiv 20 de kilometri. Dacă eşti pasionat de trail-running, ai de unde alege, întrucât există trasee de 10, 25 dar şi un “ultra-trail” de 60 de kilometri, care “inspectează” munţii Latoriţei şi ai Căpăţânii.

Echipa FreeRider.ro va fi prezentă la eveniment prin Marc Sandu, care după o oarecare pauză, este nerăbdător să participe la traseul de 70 de km, mai ales că anul acesta a ratat tura lungă de la GeigerMTB. Pentru multe detalii şi pentru a te inscriber, intră pe site-ul evenimentului, www.vlcsport.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + thirteen =