Acum citesti
Turner Cyclosys vine într-o superbă ediție limitată

Turner-Cyclosys_limited-edition-aluminum-cyclocross-bike-Knight-Wheels_completeTurner au scos o ediție limitată a modelului lor Cyclosys din aluminiu, cu un cadru asortat cu setul de roți din carbon Knight Wheels și o furcă TRP, totul vopsit în culoarea roșie wine cu albastru glacier, dar și cu echipări de ultimă oră cu variante pentru toate buzunarele.

Turner-Cyclosys_limited-edition-aluminum-cyclocross-bike-Knight-Wheels_overall-3-4Echipată cu transmisia SRAM Apex 1x și un set de roți din aluminiu Stans Iron Cross prețul pentru toată bicicleta este de doar 2650 USD.

Turner-Cyclosys_limited-edition-aluminum-cyclocross-bike-Knight-Wheels_headtubeTurner-Cyclosys_limited-edition-aluminum-cyclocross-bike-Knight-Wheels_driveside-rearPentru cei cu dare de mână se pot adăuga roțile din carbon Knight Composite care mai ridică prețul cu 1416 USD. Componentele pot fi înlocuite cu Force 1x sau Ultegra 2x, dar prețul mai crește cu încă 500 USD pentru oricare dintre opțiuni. La final, modelul de top costă 4563 USD dar oferă performanțe și echipare de top pe lângă aspectul superb.

Turner-Cyclosys_limited-edition-aluminum-cyclocross-bike-Knight-Wheels_bbTurner-Cyclosys_limited-edition-aluminum-cyclocross-bike-Knight-Wheels_dropoutsCyclosys oferă spațiu pentru anvelope imense de 43 mm, fiind mult mai mult decât un ciclocros de competiție și întrând în sfera gravel bike-urilor sau chiar a monster cross-urilor. Ea vine echipată cu anvelope Nanos de 40 mm. De asemenea, cadrul are rutare internă modulară a cablurilor, monoboc PressFit și o geometrie orientată spre aventură.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 5 =