Acum citesti
Tu ce-ți dorești pentru București?

Răspunsurile la o astfel de întrebare ar necesita câteva pagini bune dacă ar fi le notăm pe toate. Dar noroc că suntem mulți și avem și unde să ne scriem doleanțele de când cu inițiativa celor de la Hai cu Bicla.

bucuresti

Campania lansată de aceștia este cel mai bine descrisă pe site-ul propriu, de unde am preluat primele două paragrafe: (link)

În lumina ultimelor ”lucrări” realizate de Primăria Generală București – și nominalizăm aici ciopârțirea copacilor din Herastrău, lansarea pistei de biciclete cu obstacole de pe bucata Victoriei – Buzești, și, mai nou, reconfigurarea bulevardului Calea Victoriei cu trotuare împodobite cu stâlpi de iluminat și piste pe contrasens – ne-am gândit să-i întrebăm și pe bucureșteni ce-și doresc ei pentru orașul lor. Bicicliști sau nu.

Și ca să facem un pas mai departe, ne-am gândit ca răspunsurile voastre să ajungă fix acolo unde trebuie. Pe biroul domnului primar general. Pentru asta, am tipărit cartea poștală din imagine.

 

Vezi Comentarii (2)
  • Pentru orice localitate din tara asta doresc spatii largi , verdeata multa , autoturisme si camioane cit mai putine ( daca se poate deloc ) si primari care sa se consulte cu cetatenii inainte de a lua decizii cu impact asupra comunitatii ( consultarea numai cu consilierii locali este insuficienta si irelevanta , multi consilieri nu reprezinta interesele celor multi ).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + nineteen =