Acum citesti
Troytec Alligator – pedalezi pe spate!

noutati_eurobike


Vehiculul din fotografie este în sine tot o bicicletă. Diferențele se pot observa la nivel de amplasare al angrenajului (pedalierului) și al poziției, care este mult mai comodă, așa cum ne-a declarat un reprezentant Troytec. Astfel de biciclete au devenit foarte populare în ultima vreme în țări precum Germania, Olanda sau Belgia și sunt căutate datorită faptului că oferă mai mult confort decât o bicicletă clasică iar amplasarea angrenajului în partea anterioară oferă o poziție mai eficientă la pedalare.


Toate aceste argumente o fac potrivită pentru deplasările rapide în oraș, atâta timp cât îți asumi riscul de a nu fi văzut de ceilalți participanți la trafic, datorită poziției foarte joase.


Bicicleta Troytec Alligator, poartă denumirea de SpeedBike și cântărește doar 7.9 kg în funcție de echipare! Greutatea poate ajunge la 9.5 kg în echiparea de bază. În afară de configurația pe care o vezi în fotografii, tu ești cel care va decide cu ce componente va fi dotată bicicleta. Prin urmare, posibilitățile de personalizare sunt infinite. Mai mult, timpul de livrare este de doar 3 săptămâni, indiferent de configurația aleasă.


Este gândită pentru persoane între 1.69m și 2.00m iar prețul pe măsura așteptărilor, a tehnologiilor folosite sau componentelor: 4.490 euro.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 4 =