Acum citesti
NOU: Cube Aim DISC 2012

Cei de la Cube fac un pas important, dar anticipat cu noul Cube Aim. În cadrul ediției 2011 a Eurobike, aceștia au prezentat versiunea cu frâne V-Brake dar și noua versiune cu frâne pe disc hidraulice, Shimano M446.


Din punct de vedere al aspectului, acesta diferă față de modelele dotate cu V-Brake fiind oferit în culoarea gri, completat cu nuanțe de albastru. Chiar și tija de ghidon (pipa) beneficiază de o prindere albastră. Toate aceste mici detalii vor să ofere un aspect special noului AIM.


Restul configurației de componente cât și cadrul, rămân aceleași ca și în 2011. Poate că AIM dezamăgește cel mai mult la capitolul schimbător de pinioane, deoarece utilizează modelul Shimano Alivio din 2009. În pozele de mai jos poți admira atât modelul AIM Disc 2012 cât și modelul AIM V-Brake 2012, oferit în două culori diferite, ca și până în prezent.


Prețul recomandat pentru modelul AIM Disc 2012 va fi de 499 euro.



Vezi Comentarii (4)
  • Am cube si sunt (sau am ramas) intr-o oarecare masura fanul acestei marci DAR, uitandu-ma la acest aim disc (care a aprut acum cateva zile pe siteul lor oaficial)si care probabail va fi oferit la acelasi pret cu impulsul de mai jos ma intreb oare pe care merita sa dai 18-20 mil?

    In alta ordine de idei nu pot sa nu observ inevolutai cadrelor cube. Practic este singura firma care nu oefara nici un cadru cu noua tehnologie hydroformed…aceeasi geometrie tampa de bicileta de dus la piata. Dupa mine cube, pana la un anumit nivel de pret, este producatorul care ofera cadre cu cea mai slaba geometrie (nu ma refer la full suspension).

  • Bicicleta asta va fi de departe BEST SELLER in Romania… GARANTAT…. Are intradevar schimbator de pinioane model mai vechi insa daca te uiti la alte modele in aceeasi bani o sa vezi ca sta foarte bine. Pretul este cel pentru Germania care are TVA mai mic cu 5 procente plus ca pretul transportului e mult mai mic, deci per total va fi un pic mai mult de 500 euro….
    Cat despre comparatia DHS – Cube numai un om lipsit de experienta poate pune problema astfel sau angajat al DHS… Hidroformarea este doar modalitatea prin care tubul capata forma…Nimic mai mult.. Nu inseamna rezistenta mai mare!

  • O sa fie best seller ca este frumos colorata. Pe de alta parte nu am comparta DHS-Cube (ar fi absurd) ci am comparta aimul din poza cu noul impuls prezentata tot aici pentru ca par a avea acelasi pret iar echiparea impulsului este net superioara (sram x5 – vs alivio antic)…mie personal , avand cube si stiind foarte bine despre ce este vorba, si cadrul impusului pare a arata muult mai bine.

    Legat de hidroformare – s-a folosit in domeniul cadrelor de bicle pentru unghiurile de atac foarte bune care se obtin si a rezistentetei mult mai bune. Incearca un cadru merida sau trek spre ex.

  • VInde Cube-ul ia-ti IMPULS….e pentru tine! AIM – ul este frumos colorat si nu numai…are frane hidraulice Shimano, cauciucuri Schwalbe detalii si finisari plus montaj Germany versus angajati prost platiti din Deva cu mare „experienta”. Eterna dilema a bulversatului…sa-mi iau VW, Audi sau sa-mi iau SANG YONG full option ??? Crezi ca un X5 sau o piesa mai buna schimba si tinuta de drum, finisarile, aspectul si orgoliul de a merge pe un cadru chinezesc.??..nu cred.!!..nu este AIM-ul cea mai buna varianta insa e una din cele bune…Voi vorbiti de geometrii pe baza unor poze, lucru care va plaseaza in marea masa a „cunoscatorilor”…. vorbiti de hidroformare dar nu stiti exact nici ce este si nici cum se face si nici cu cat mai rezistent sau nu este. Spui de Merida ca are cadre hidroformate… ?? Merida 20MD care era in gama de pret a lui Cube Aim in 2011 nu are cadrul hidroformat asa ca pe viitor compara cum trebuie…FITI MAI CUMPATATI in afirmatii pe care nu le stapaniti!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 4 =