Acum citesti
TransAlpin Bike Marathon: noutăți

Organizatorii TransAlpin Bike Marathon ne trimit câteva noutăți legate de competiție, pe care vi le împărtășim cu drag. Nu uita că în data de 6 august, ai ultima șansă de a mai plăti taxa redusă.

„Pentru o mai buna organizare, startul si sosirea o sa aiba loc in parcarea mare de langa Hotel Onix ( tot in zona centrala ca si anul trecut). Am inlocuit pushbike ul de la finalul traseul Classic prin prelungirea traseului cu 6 km iar sistemul de cronometraj electronic va fi asigurat de Ovidiu Simen.Premiem primele trei locuri la toate traseele.

Vor exista premii in bani pentru toate grupele de varsta la traseul Marathon, premii in produse si vouchere pentru toate grupele de varsta la traseul Classic cu un bonus cash pentru castigatorul la general al traseul Classic si premii in produse si dulciuri pentru traseul Family. Premii asigurate de sponsorii nostri: Vittel, Corny, King Oscar, High5, Chio Chips, Mos Ion Roata, Giant,Bikexpert si Casa Montana Ranca.

Finisherii vor primii medalii si diplome. Pachetul de start o sa contina chipul de cronometraj, numar de concurs, tricou, produse oferite de King Oscar Sea Food, Chio Chips si High5.

La punctele de alimentare veti gasi apa minerala Vittel, bautura energizanta HIGH 5, batoane cu cereale Corny, banane, citrice, glucoza.

Anul acesta la final o sa oferim paste si bere asigurate de Grupul Anna din Targu Jiu( Hotel Anna, Anna Events, Pizzeria Ana, Terasa Anna).”

Alte detalii pe site-ul competiei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =