Acum citesti
Tout Terrain Panamericana Xplore: bicicleta pentru codiții dificile

Uite că nu trebuie să fie neapărat vorba de un Fat Bike pentru trasee lungi și dificile. Cei de la Tout Terrain, au gândit modelul Panamericana Xplore pentru cei dornici de aventură, care vor să exploreze lumea în lung și în lat, pe astfalt sau teren accidentat. Iar diferențele față de un Fat Bike sunt evidente: greutate mai mică, manevrabilitate mai mare, preț mai mic, confort crescut.

Panamericana_Xplore_2013

Așa cum poți observa din fotografie, Panamericana este un full suspension, dar care are amortizorul de spate amplasat într-o poziție neconvențională. Dotată de transmisia de la Pinion, bicicleta oferă 18 viteze dintre care vei putea alege raportul optim pentru terenul pe care te deplasezi. Mai mult, pe ghidon există o mufă USB prin care-ți vei putea încărca telefonul în timp ce pedalezi.

În echipare regăsim o furcă Rock Shox Reba SL pe aer și un amortizor Rock Shox Monarch, care la alegere, poate fi înlocuit cu un DT Swiss 210 M cu Lock Out. Iar restul de componente pot fi alese după bunul plac. În fond, sunt atât de multe opțiuni (poți alege spre exemplu între 9 butuci diferiți de spate), încât ar fi imposibil să le prezentăm pe toate aici. Poți intra pe site-ul producătorului ca să vezi despre ce este vorba și de ce nu, să utilizezi configuratorul pus la dispoziție. Prețul este pe măsură, așa cum te așteptai.

via Tout Terrain

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + twelve =