Acum citesti
Topoloveni Summer Tour se apropie!

Dupa o perioada in care am avut parte doar de antrenamente si curse neoficiale intre prieteni, luam startul in forta in 2021 in primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competitie plina de amintiri frumoase si zeci de mii de poze adunate pe facebook, aflata la a sasea editie. Debutul inscrierilor a avut loc pe 7 iunie, iar inregistrarile se vor incheia pe 1 iulie.
Startul evenimentului se va da, ca de obicei, din centrul orasului Topoloveni, duminica, 4 iulie, iar traseul se va intinde prin padurile si dealurile Argesului, cu o trecere spectaculoasa prin paraul Carciov, spre deliciul fotografilor :).

La eveniment vor fi deschise atat curse Elite, cat si competitii clasice de amatori, impartite pe niveluri de dificultate. Bineinteles, nu putem sa lasam deoparte cursele special dedicate copiilor intre 5-13 ani, alaturi de insotitorii lor inscrisi in tura de Agrement. Noutatea mult asteptata este cursa E-MTB Open, masculin si feminin, care este primita de noi cu bratele deschise si unde speram sa se formeze in timp, o competitie acerba.

La Topoloveni Summer Tour sunteti asteptati sa incercati traseul Scurt (20 km), traseul Standard (40 km) si traseul E-MTB Open (40 km), acestea fiind adaptate indemanarii oricarui rider.

Detalii și înscrieri pe ridersclub.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =