Acum citesti
Titan 500, telefonul pentru medii ostile

Pentru că la ultima cursă am reuşit să distrug un telefon mobil bunicel în felul lui, nu m-am lăsat până nu am găsit un telefon proiectat pentru mediu ostil, sporturi extreme sau pur şi simplu outdoor. Nici măcăr nu e produs de vreo marcă cunoscută, căci nu ştiu zău cine a auzit de Tecmobile, ceea ce iarăşi e de bine. Titan 500 pare a fi desprins dintr-un film S.F. din anii ’90, dar cel mai important, promite să reziste la apă şi la şocuri.

Mă interesează mai puţin cum stă cu Internetul şi cu afişarea e-mailurilor, ştiu însă că are GPS, buton de panică, pardon, de SOS, port USB bine protejat şi o cameră foto de 2.0 MP. Producătorii sunt destul de zgărciţi cu informaţiile, încă nici nu s-au deranjat să îi dezvăluie greutatea, bateria însă ar ţine aproximativ 300 de ore. E limpede că telefonul ăsta, care poate fi achiziţionat online pentru aproximativ 260 de euro, e destinat celor care vor pur şi simplu altceva şi nu se dau în vânt după ecrane tactile şi carcase strălucitoare.

via: tecmobile.com

Vezi Comentarii (6)
  • buna,
    deja exista telefoane mult mai bune (din punct de vedere al dotarilor) proiectate pentru sporturi extreme :).. un exemplu mai ieftin este reprezentat de Motorola Defy sau chiar si Samsung Galaxy Xcover sau S5690
    🙂

  • Alternativ, Samsung face un telefon B2710 care costa numai 70€. Are GPS, o camera de 3.2 MP, lanterna, este etans la apa si praf, anti-soc, etc. Bateria tine in stand-by vreo 2-3 saptamani, 13 ore de convorbiri in retele 3G, are si internet, Google Maps, si se pot instala aplicatii Java pentru navigatie si GPS tracking. Din cate am inteles de pe forumuri este capabil sa functioneze o saptamana intreaga cu GPS-ul pornit.

  • Eu am de vreo 3 ani un Samsung B2100 Explorer care rezista la socuri, se zgarie f greu, tine o saptamana bateria si poate face poze de 2mp sub apa la 1m. Am dat pe el 130 lei la Vodafone. Probabil nu le voia nimeni ca nu erau smartfonuri :))

  • @ nobinema, telefoanele pe care le-ai mentionat sint niste jucarii bune pentru sportivi si rezista un pic la apa si praf, standard industrial IP67.

    Nu stiu despre Titan, dar telefoanele de la Sonim sint pentru conditii extreme, sint cu totul in alta liga, mult mai rezistente, mai durabile, au semanl mai bun, rezista la temperaturi extreme, bateria tine pana la 2 luni pe standby. Au fost proiectate in special pentru armata, standard militar MIL-810G si se vand si la civili. Cauta pe youtube despre Sonim , vei fi surprins.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + twenty =